Реклама / Ads
3| 4768 |21.10.2020 НОВИНИ

Асен Бонджев пред Фрог: Заслужават яйца. Какво да направим? 100 дни не искат да ни чуят

.
протестиращи в Бургас замериха цетралата на ГЕРБ с яйца Източник: Facebook
Нека критикуват мятането на яйца. Въпросът е, че го заслужават. Те са докарали държавата до това положение. Ние какво да направим? 100 дни вече не искат да ни чуят, подиграват ни се. Намираме алтернативни начини, за да фокусираме общественото внимание върху реалните проблеми и виновниците за тях.
 

Това заяви пред FrogNews Асен Бонждев от Бургас, който е основен организатор на демонстрациите срещу правителството в морския град.

 

Коментарът му идва по повод гражданска акция, при която двама души решиха да хвърлят яйца по централата на ГЕРБ в Бургас. На място присъстваха десетина граждани, имало е двойно повече журналисти и тройно повече полиция.


Господин Бонждев, каква беше идеята зад тази акция?

 

Идеята беше просто да сме там. В Бургас няма много желаещи да протестират, честно казано. Това е бастионът на ГЕРБ. Жълтите медии в града написаха, че аз съм мятал яйца, че са присъствали хора, които изобщо не са били там... Но се получи добре. Искахме да отправим послание.

 

И все пак... мятането на яйца е обект на критики. Това ли е начинът?

 

Нека си го критикуват. Въпросът е, че го заслужават. Те са докарали държавата до това положение. Ние какво да направим? 100 дни не искат да ни чуят, подиграват се с нас. Намираме алтернативни начини да фокусираме общественото внимание върху реалните проблеми и виновниците за тях.

 

Много хора са омагьосани от аурата на Борисов все още. Вчера здравният министър проф. Костадин Ангелов заяви, че ще издаде заповед, с която да направи носенето на предпазни маски задължителни. Днес премиерът излиза като "доброто ченге", което ги смекчава.

 

Интервю на Джесика Вълчева




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4660 |21.10.2020 Десните организират протест пред ВСС в четвъртък заради Гешев . 8| 4594 |21.10.2020 Избират председател на Държавната агенция за българите в чужбина онлайн . 4| 4903 |21.10.2020 Протестът ”Правосъдие без каскет” продължава пред Съдебната палата . 34| 8972 |20.10.2020 Facebook цензурира доц. Мангъров за предпазните маски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads