Реклама / Ads
10| 10727 |20.08.2012 НОВИНИ

Ашколсун: Осеменител действа безплатно и без грешка в Холандия

.
В момента той вече е баща на 45 дъщери и 35 сина. Още десет жени всеки момент ще родят децата, заченати от холандеца.
 

Ед Губен на 42 години стана баща на 87 деца и получи негласно титлата за най-плодовит „професионален" производител на деца, информира Lifenews.ru. Холандецът от Маастрихт приема в дома си месечно до 15 желаещи да заченат жени, като за услугите си не взима пари. Като изключение той позволява на жените да му платят разходите за път и дневните, ако се налагат незабавни „услуги зад граница".

Дамите избирали Ед Губен за неговите изключително високи биологични показатели - 80% от всички жени, с които той имал връзка, родили здрави деца. Губен започнал “кариерата” си чак на 34-годишна възраст, като  дотогава даже нямал сексуални контакти и живеел с майка си във фамилния дом. След като решил да промени живота си, Ед започнал да дава биологичен материал в местните банки за сперма. По-късно обаче открил за себе си истински пазар на естествените зачатия и раждания и започнал да се обръща към жените чрез специализирани сайтове.

С клиентките си Губен подписва договор, според който жените не могат да претендират за материално обезпечаване на бъдещото дете от негова страна.

В момента холандецът е баща на 45 дъщери и 35 сина. Имало още две бебета, чийто пол майките не пожелали да съобщят на Губен. Още десет жени всеки момент ще родят децата, заченати от холандеца. Ед Губен разказва още, че някои от жените са го канили да види децата си.

Банките за сперма обикновено вземат за оплождането 8 000 долара, а аз го правя съвършено безплатно. Искам да направя добро дело за някого, който има нужда от помощта ми, казва Губен, но допълва, че никога не изпълнява мисията си, преди да се убеди, че има насреща си една добра бъдеща майка.

Самият Губен си имал и приятелка, която не била против неговите занимания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5427 |20.08.2012 Хизбулла действала у нас от десетилетия? . 6| 5622 |19.07.2012 Плевнелиев и Перес се чуха; ще противодействат на терористите . 21| 6920 |19.07.2012 Борисов: Камикадзе е задействало бомбата; убито, главата му била на 100 м. . 1| 7534 |19.07.2012 Лекарите от ВМА действат в Бургас като в Афганистан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads