Реклама / Ads
4| 5711 |28.06.2007 НОВИНИ

АТАКА: ГЕРБ на път да провали общия фронт срещу Доган за местния вот

.
ГЕРБ е на път да провали идеята за за издигането на единни кметски кандидатури в местата, които в момента са под прекия контрол на Доган, става ясно след изказване на Цветан Цветанов. Това пише в днешния си брой в. „Атака". Няма да влизаме в общи листи с която и да е формация, заяви лидерът на ГЕРБ.
 
Що се отнася до кметските кандидатури в смесените райони, то те били готови да преговарят с всички политически сили в център дясно, включително и с Атака, ако кандидатурата за кмет е на ГЕРБ, а останалите я подкрепят. В началото на седмицата Волен Сидеров обяви, че АТАКА започва акция „Български кмет" в т.нар. „смесени региони" на страната. Идеята му е всички партии да се обединят в общ фронт срещу ДПС и да спечелят кметските избори в Кърджали, Смолян, Разград, Търговище и др. Градове, които в момента се смятат за крепости на Доган. Сидеров призова партийните лидери да загърбят партийните си дрязги и различия в името на националните интереси - да се сложи край на диктата на Доган и кликата му. Властта на ДПС в тези региони в момента се е превърнала във феодална и ако не се обединим, това ще означава, че предаваме интересите на българите там, заяви лидерът на АТАКА. Към призивът за общ фронт се присъедини и лидерът на БСП в Кърджали Милко Багдасаров. Неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пък заяви, че ако в Кърджали се изправят българи срещу мюсюлмани, победата им ще е пирова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4925 |14.06.2007 "Галъп рече": БСП пада, ГЕРБ се вдига, Атака и ДПС - стабилни. Хора от народа оспорват резултатите . 0| 5011 |12.03.2007 БСП и ГЕРБ с най-голям шанс за Европарламента . 0| 5683 |27.03.2007 ГЕРБ няма да бъдат първи на евроизборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads