Реклама / Ads
26| 5349 |08.06.2011 НОВИНИ

Атака плаши ГЕРБ с опозиционни действия

.
Волен Сидеров
Националистите ще гласуват “въздържал се” на предстоящия вот на недоверие. Срещу подлост не може да има подкрепа. Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на пресконференция в НС, след като се размина с шефското място в парламентарната комисия “Антимафия”.
 

По думите му от БСП не са пледирали така от времето на Лайципския процес, а от ГЕРБ, без да се изкажат, са гласували като мушмороци заедно с тях, категоричен бе атакистът.

Сидеров не отговори еднозначно на въпроса минава ли партията му в опозиция на ГЕРБ, но се закани на управляващите , че е напълно е възможно „Атака” да подкрепи и вот на недоверие към правителството, ако той е мотивиран добре.

„В ГЕРБ да мислят дали ще се държат морално, защото са много неподготвени за опозиция като нас, много ще ги боли”, закани се още обиденият атакист.

Сидеров не изключи и вероятността да събере депутатите си и да напуснат парламента, както направиха по време на мандата на предишното Народно събрание.

Той си призна, че е силно разочарован от мнозинството, защото „Атака” в продължение на две години е подкрепяла безкористно и коректно ГЕРБ, пък сега те се отнесли с него подло, за да угодят на трима отцепника.

Сидеров обвини ГЕРБ, че вече си има група от независими депутати, които са на хранилка при тях.

Обяснението за това е, че след като един депутат напусне парламентарна група, финансовият министър Симеон Дянков орязва с 50 хиляди лева партийната субсидия.

След това всяка партия, към която независимите се присламчат им дава тези пари под масата, обвини лидерът на „Атака”, който заради четиримата отцепници, първият от които беше Камен Петков, е загубил 200 хиляди лева.

Сидеров заподозря ГЕРБ дори в спойка със социалистите, защото днес заради техните депутати изпусна шефско място. От БСП не са пледирали така от времето на Лайципския процес, а от ГЕРБ без да се изкажат, гласуват като мушмороци заедно с тях, нападна Сидеров.

Лидерът на "Атака" се закани, че въпреки днешния вот, той ще продължава да настоява да оглави Комисията „Антимафия”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6741 |03.06.2011 Подгониха Ершов, заплашил с убийство охранител . 49| 6134 |30.05.2011 Либерали и демократи в ЕП искат забрана на „Атака” . 14| 6253 |30.05.2011 Хвърлиха бомба в приемна на "Атака" . 22| 5596 |25.05.2011 "Атака" вдъхнови спор в тв студио

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads