Реклама / Ads
19| 5452 |25.09.2015 НОВИНИ

"Атака": Предсрочни избори, пришълците унищожават България

.
Волен Сидеров
"Атака" иска бързи предсрочни избори заради кризата с нелегалните имигранти. „Отваряне на нови центрове за пришълците и обсъждане на квоти не решава въпроса. Ние виждаме, че това правителство не е в състояние да се справи с проблема. Трябва да дойде друго управление, което ще има куража да прегради очертанията на границите ни, да се справи с миграционния въпрос и да спаси това, което е останало от България. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в парламента.
 
По думите му ако това не се направи в следващите години ще има истинска бежанска вълна, но от България към Русия, като в началото на 19 в. „Ние ще бъдем принудени да бягаме от собствената си родина, защото тук няма да има живот за нас“, заяви пред журналисти Сидеров. Той обясни, че този проблем не е природно явление, а процес, който е режисиран и реализиран от САЩ и техните сателити – Саудитска Арабия, Израел, Кувейт и други. „Тези държави разрушиха страни като Либия, Египет и Сирия. Така наречената „Арабска пролет“ предизвика вълна от пришълци, която сега обявяваме за опасност №1 за Европа. Ако Европа не сложи преграда и не започне да ги връща, тя загива. На първо място ще загине България, тъй като ние сме и в периферията, и сме най-уязвими“, категоричен е лидерът на "Атака".

По повод срещата на върха в Брюксел по „бежанската“ криза Сидеров заяви, че нищо не се е решило на нея, а продължават да разпределят квоти и да посочват къде да има центрове и къде да няма. „Така не се решава кардиналния въпрос. Европа трябва да каже на САЩ - „престанете с вашата политика в Близкия Изток. Престанете с вашата политика на разрушение и на доминация в света. Ако искате да приемете тези мигранти, приемете ги в САЩ. Натоварете ги на кораби и ги вземете там, но не разрушавайте стара християнска Европа по този начин“. Националистът е категоричен, че ако ЕС не каже това, то тогава се изчерпва функцията му и трябва да се създаде нов, истински съюз между европейските държави, който да обединява техните интереси, а не да бъде марионетка на САЩ. "Атака" настоява и за свикване на КСНС при президента, за да се покаже загриженост по темата, тъй като опасността за България е огромна.

Председателят на националистите смята, че вместо да се обяснява какво е казала Меркел, какво е казал Борисов, правителството трябва да вземе категоричните мерки по проблема с пришълците, които "Атака" предлага от 3 години. Това са преграждане на границата с Турция,вече и с Гърция и екстрадиране на влезлите нелегални имигранти, тъй като те са нарушители на закона. „Всички други въпроси, които сега се обсъждат в пленарната зала са второстепенни. Този е въпросът на въпросите за "Атака". Той трябва да се реши бързо и с много силна обществена енергия. Не виждам такова намерение и хъс в днешното правителство. Затова трябват нови избори и оформяне на управление, което може да действа по-твърдо, по-сериозно, по-отговорно“, заключи Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4419 |04.09.2015 Зеленогорски: Вървим към предсрочни избори, май . 5| 4852 |31.08.2015 Гарелов: Ципрас ще остане премиер на Гърция и след предсрочните избори . 0| 4323 |02.06.2015 Предсрочни избори в Македония, но догодина . 6| 5240 |31.01.2015 В. Жаблянов: БСП работи за предсрочни избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads