Реклама / Ads
1| 4606 |22.01.2015 НОВИНИ

Атанаска мълчи за убийството на Алекс

.
Подсъдимата Атанаска
Обвинената за жестокото убийство на 8-годишната Александра Тодорова от Поморие - Атанаска Георгиева няма да говори пред съда преди показанията на камериерката Гунка в хотел "Лагун" в Поморие, съобщи „Флагма”.
 

  Последната не бе открита от разследващите органи и не беше редовно призована на 4-те заседания в БОС. Гунка Данчева, която е родом от Пирдоп, ще бъде обявена за общодържавно издирване. Нейните показания са важни за процеса, той като ще внесе яснота около алибитата на майката на Атанаска - Светла Димитрова и сестрата Северина. Светла Димитрова шокира съда с версия за убийството, скалъпена от думите на дъщеря си от ареста. Възрастната жена твърдеше, че мистериозният Антон Петров е извършителят, а дъщеря й невинна. Най-рано на 6 март т.г. Атанаска ще разкаже своята окончателна

версия за убийството на 10 април м.г.

 

Под съмнения обаче остава нейното алиби. Светла Димитрова е била на смяна в хотела до 16 часа на 10 април т.г. След този час тя е поела да гледа децата на Северина, като се е оттеглила с тях в покоите си в хотела. Според думите й децата, едното от които на 6 години, са си легнали в 20.00 часа, а тя ги е пазила. През това време дъщерята Северина и мъжа й Веселин Тошев, който е собственик на хотел "Лагун", са вечеряли в ресторант "Царевец". Собственикът на ресторанта също не е свидетелствал в БОС.

 

Според показанията на криминалиста Иван Недков, Атанаска първоначално му е дала безумно обяснение за секс екшъна на паркинга до бл. 31 в кв. "Сбобода", на което присъствала и 8-годишната Александра. Тогава 39-годишната жена от Златоград твърдяла, че циганин отвлякъл детето. По-късно обаче Атанаска разкрила пред командирована от София психоложка, че именно тя е удушила момиченцето. Съдът поиска днес въпросната психоложка да бъде издирена и да даде показания на следващите заседания, насрочени за 5 и 6 март т.г.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4618 |22.01.2015 Има заподозрян за убийството на семейство Дамянови . 1| 4742 |20.01.2015 Майката на подсъдимата Атанаска: Мъж уби Алекс . 0| 5139 |19.01.2015 Изправиха убийцата Атанаска пред съда . 4| 4445 |14.01.2015 Чужд ДНК-материал открит на мястото на убийството на Татяна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads