Реклама / Ads
9| 13756 |19.11.2016 НОВИНИ

Атанасов с бомба! Кунева, Москов и Лукарски се договорили предварително с Борисов да са министри

.
Атанас Атанасов
Всичко е възможно в политиката, зависи какъв е планът на Борисов за връщане във властта. Това каза депутатът от ДСБ Атанас Атанасов по НТВ.
 

В този парламент от една година има една опозиция - ДСБ  и гражданският съвет от бившия РБ. Всичко друго е задкулисие. Хората забравиха  как подадох оставка.  Борисов даде сектора сигурност под аренда  на Сарайско -библиотекарската групировка и аз си тръгнах от Комисията по вътрешна сигурност. 

 

Борисов загуби изборите, но не се е оттеглил  от властта. Той има план как да се върне. Ако слушате него, излиза, че всички са го предали, само той е в бяло. Всички са му виновни. Българите разбраха, че тези театрални постановки ги прави, за да консумира властта. Основната цел на Борисов е той да разпределя порциите в тази държава.

 

Борисов още в началото на лятото знаеше, че ще загуби изборите. Той това ми го каза. От него го знам това. Всичко беше негов сценарий и план. Искаше да изглежда, че не е виновен, а е допуснал грешки. Той, като кандидат за президент, щеше да загуби изборите. Ние още лятото казахме, че който е на балотаж срещу ГЕРБ, печели изборите. Борисов знаеше, че много сериозно е накърнил  доверието на хората.

 

Казваше: Всички  ще се обединят срещу мене. Хората разконспирираха  защо иска да консумира властта. Това го прави, за да разпределя порциите в държавата. По две причини РБ  влезе във властта - след изборите трябваше да се създаде правителство, иначе влизахме в улея на постоянните избори. Второ: трима от нашите четирима министри предварително се бяха договорили с Борисов  да бъдат министри.

 

Това са Кунева, Лукарски  и Москов. Разбрах това по-късно. Когато взехме решение да оттеглим  подкрепата си за правителството, Борисов взе при себе си заложници. Те се превърнаха в негови наемници. Ненчев стана случайно министър. Той не е бил предварително договарян. Борисов отново иска да узурпира властта. Борисов е майстор да лепи етикети. Не искам да ви давам грозни примери за разправа с политически противници.

 

Цап един етикет, хайде сега отивай и се разправяй. Грозни са нещата. Борисов се страхува от раждането на дясна алтернатива. Защо пак фирмите на Златев и Пеевски са кандидати да строят АМ „Хемус“? Ясно защо...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4025 |17.11.2016 Ген. Атанасов: Заради личното си его Борисов ни вкара в криза . 3| 4640 |15.11.2016 Десислава Атанасова кара по опорни точки: Хората искат повече популизъм . 9| 10321 |14.11.2016 Ген. Атанас Атанасов: Предстои тежка битка за властта . 3| 3841 |13.11.2016 Ат. Атанасов: Борисов, а не Цачева загуби изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads