Реклама / Ads
1| 5097 |17.10.2016 НОВИНИ

Атанасов: Борисов има дар божи на народен артист

.
Атанас Атанасов
Кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков е камъчето в обувките на премиера Бойко Борисов на тези избори, каза Атанас Атанасов от ДСБ по bTV. Той коментира и заканата на премиера Бойко Борисов да преформатира управляващата коалиция.
 

„Да преформатира! Кого плаши той с тази работа? С кого ще управлява? С ДПС? Той и днес управлява с тях. Хайде да не ни баламосва с тези неща и да не се прави на голям герой, да се показва колко е ербап”, призова Атанасов.

 

По думите му скандалът от миналата седмица е едномесечната парламентарна ваканция. „Редовният ход на Борисов е да пробва дали някакъв номер ще мине и ако се надигне вълна и не минава, след това излиза целият в в бяло. Сега пак е целият в бяло. Извика министрите на Блока, наби им канчетата. Какво са му виновни министрите, като те не са в НС?”, коментира Атанасов.

 

По думите му Борисов има „дар божи на народен артист”, когато му е необходимо да играе зъл или добър. Миналата седмица той видя пропастта, към която са тръгнали с тази фамозна парламентарна ваканция, три дни умува и накрая дойде да спаси парламентарната си група. Атанасов призова министрите на РБ да си правят сметка къде застават. „Тези министри се превърнаха в наемници и по този начин заложници на Блока, през които Борисов се опитва да ни шантажира, само че не успява и всичко се струпва върху техните глави. В крайна сметка те да си носят последствията”, коментира Атанасов.

 

Петър Москов е министър на Бойко Борисов от декември месец миналата година, когато отказа да последва решението на партията и избра да бъде министър на Борисов, изтъкна той. „Той избра да бъде при Бойко Борисов в това правителство, да си стои там”, посочи Атанасов. Москов като е член на РБ и министър на РБ какво е направил да подкрепи кандидатурата на Трайков или това, което прави е да изпълнява задачите на Борисов  против кандидатурата на Трайков. Това ли прави?”, попита Атанасов. От година ДСБ и РБ не е едно  и също нещо, каза още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 11406 |16.10.2016 Антоний Тодоров: Зад изявленията на Борисов стои някакво намерение . 0| 4901 |15.10.2016 Юнкер до Борисов: Инструментът за подкрепа на бежанците в Турция е в пълно действие . 3| 4079 |14.10.2016 Борисов към РБ: Вторник ще е ден разделен . 4| 6037 |14.10.2016 ДСБ призова министрите реформатори да зарежат Борисов и да работят за Трайчо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads