Реклама / Ads
21| 5618 |12.12.2009 НОВИНИ

А. Атанасов: "Жертвите" РЗС търсят обществена подкрепа

.
Атанас Атанасов Източник: Вяра Йовева
„Кой ви е виновен? Синята коалиция ли, „Атака” ли, ГЕРБ ли? Да не сме ви подреждали листите ние? Вие сами сте си избрали Марио Тагарински.”, заяви ген. Атанас Атанасов в дискусия с Атанас Семов в "Сеизмограф".
 

Според Атанасов в момента от Ред, законност и справедливост се правят на жертви, за да засилят колкото могат обществената подкрепа към себе си. Според него историята е показала, че съдбата на РЗС има всяка една партия, която вкарва в парламента „политици втора употреба”. Атанасов коментира още, че е предвидил съдбата на партията на Янев още през 2008 година, когато тя е сформирана по изкуствен начин. Бившият депутат от ДСБ обвини лидера на РЗС в недобре свършена работа в комисията за борба с корупцията. „В тази комисия първо са се докладвали материалите, а след това се е преценявало дали те да бъдат завеждани, което напълно противоречи на реда в нея. кажете, колко случая от началото на този парламент, свързани с корупционни схеми е обявил Яне Янев?”, попита Атанасов.

Атанас Семов на свой ред отвърна, че в момента ставаме свидетели на политическа репресия. Според него мотивът РЗС да не бъде желана като парламентарна група е, защото не си мълчи за недостатъците на новото управление. „Майсторите с отвертките ни чакаха няколко дни пред кабинетите, за да ни свалят табелите”, каза още Семов. Според него е бил свален от заместникпредседателското място в парламента нерегламентирано, тъй като е трябвало според правилника освобождаването му да бъде гласувано от депутатите. Атанас Семов очаква нови компромати срещу ред законност и справедливост, защото за пореден път е доказала, че не се страхува да защити исканията на хората, които са й гласували доверие. Той определи поправките в закона за електронните медии, свързани с подслушване на телефони и справки от лични компютри като най-фашистката мярка през последните 20 години.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4667 |09.12.2009 Шоу по делото срещу Маргините. Търсят болник, а той на разходка . 4| 4489 |24.11.2009 Търсят наказателна отговорност от Юзеирови . 12| 5067 |14.11.2009 Ахмед Доган: Спокоен съм! Няма да изскочи заекът, който търсят! . 1| 5383 |21.10.2009 Търсят европейски експерти за делото “Маргини”?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads