Реклама / Ads
1| 3842 |28.11.2018 НОВИНИ

Главни пътищата в страната са блокирани от катастрофи (обновена)

.
Автомобилите се пренасочват по алтернативни маршрути.
Временно e ограничено движението по път I-1 Видин - Монтана в района на Смоляновци поради аварирал тежкотоварен автомобил. Ограничено е движението и по път I-7 ГКПП ”Лесово” – Елхово поради пътнотранспортно произшествие, съобщиха от АПИ.
 

Мъж е загинал при пътен инцидент на път I- 7 след Елхово, съобщават от МВР. Сигналът е подаден малко след 6.30  часа. По първоначални данни на път I- 7 след град Елхово в посока ГКПП – Лесово са се ударили кола и тежкотоварен автомобил. В резултат на удара е загинал водачът на лекия автомобил. Към момента на местопроизшествието се извършват  процесуално-следствени  действия.

 

Шофьорите да леки автомобили да се движат с повишено внимание, спазвайки указанията на "Пътна полиция" по обходния маршрут: Княжево – Тополовград – Голям Манастир – Малък Манастир – Изгрев – Елхово. Тежкотоварните автомобили е необходимо да изчакат на място.

 

Инцидент затвори пътя Видин-Монтана тази сутрин. ТИР се обърна в района на село Смоляновци.  ТИР-ът се е обърнал към 4 часа в сряда сутринта на международния път между Видин и Монтана, съобщава NOVA. Той е с благоевградска регистрация. Шофьорът е македонец. Той е пътувал от Дания. Колона от автомобили е образувано на мястото, заради авариралия ТИР. Към 9 часа екипите на "Гражданска защита" успяха да изтеглят тежкотоварния автомобил на едното платно.  Трафикът е пренасочен в двете посоки по обходен маршрут: път III-114 и III-112 Монтана – Ружинци – Тополовец – Видин и обратно. Над 30 снегорина почистват територията на областта. Снежната покривна е над 15 см. 

 

Друг ТИР, който се опитал да изпревари колоната от автомобили, е запречил лентата на Е-79 за Монтана.

 

На слизане на автомагистрала "Хемус" от Ботевград водачите на автомобили трябва да бъдат внимателни, защото там са спрени всички ТИР-ове, за да бъде почистено пътното платно. 

 

В старопланинския проход Петрохан, който свързва Монтана и Берковица, шосето се разчиства и опесъчава и за момента е проходимо, уточниха от пътното управление.

Снежната покривка в региона до сега е 10-15 сантиметра, очаква се да вали до края на деня, обявиха от метеорологичната станция край Монтана.

 

Заради катастрофа между два товарни автомобила временно е затворен пътят В. Търново - Русе, в района на с. Поликраище, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново. Пострадали няма. В Прохода на Републиката, в района на разклона за с. Нацовци са закъсали три товарни автомобила, движението се регулира от екипи на " Пътна полиция". В област В. Търново движението се извършва при зимни условия.

 

Ограничено e движението на товарни автомобили над 12 тона през проход "Троянски" .

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4004 |23.11.2018 Караш без винетка - не напускаш страната и плащаш 300 лева . 0| 3360 |23.11.2018 Пътищата са мокри, на места има мъгли . 3| 4191 |22.11.2018 Нинова: Има нареждане МВР да следи всяка моя крачка в страната . 4| 3871 |20.11.2018 Откриха близо половин милион в сейф на главния секретар на ДАБЧ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads