Реклама / Ads
8| 11005 |21.09.2013 НОВИНИ

Азис: Руснаците се пазарят като цигани за хонорара ми

.
Васил Боянов - Азис
Снимах се за гей списание. Най-ценното в живота ми е детето, но няма да кажа спал ли съм с майка му. Големият ми полов атрибут не е само заради жените, отсече скандалният певец.
 
Не съм взимал пример от популярните хора, мисля, че и моята дъщеря няма да вземе пример от никого, заяви по НТВ Васил Троянов Боянов, или Азис. Той осведоми, че е започнал да се харесва напоследък без грим, но това било временно при него.

Най-ценното в живота ми е детето, след това идва всичко, каза Азис. Беше направено с много любов, Сашко, отговори Васил Боянов на Сашо Диков. За полови актове ми мина времето да говоря, прекалено лично е, тук не сме само аз и майката, има и дете, заяви той.

Дали хората се вълнуват спал ли съм с жена, или не съм, попита сам Азис. Не мисля, че е голям героизъм да направиш дете по нормалния начин, но не искам да кажа, отсече той.

Големият полов атрибут не е защото само жените се възхищават от големи атрибути. нали има съблекални, има партньор, продължи той.

За пари не обичам да говоря, въздъхна Азис, но призна, че е снимал за гей списание чисто гол. Видях снимките, предполагам, че ще се харесат по света, каза той.

За преговорите си с руснаците Азис каза, че те не искали да дадат хонорара, на който той държи. Малко циганска работа, обобщи той, но каза, че руснаците трябва да разберат, че има български артисти, по-скъпи от техните.

Нямам нищо общо с раздялата на Николета Лозанова и Валери Божинов, не мога да плюя по добра позната, каза той и увери, че е направил песен не за Алисия, а за момичетата, които подражавали на Николета.

Не пея напоследък, обикалям по света, осведоми още Азис. Уморил се и пожелал да спре.

Искам да работя навън, искам като пусна музикална телевизия у нас, да е като в Щатите, най-много искам Мадона на сцената, изреди признания Азис. Не харесвал красиви мъже като Брад Пит, бил женствен, предпочитал мъжкари.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 9286 |27.01.2013 Азис: Името на Теди Москов не говори нищо на много хора . 75| 11102 |18.01.2013 Азис: Теди Москов, изкъпи се . 65| 5377 |12.09.2012 Дянков: Руснаците няма да ни изплашат! . 18| 8118 |28.03.2012 Руснаците за "Белене": Незначителна загуба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads