Реклама / Ads
3| 4156 |18.03.2016 НОВИНИ

Бъчварова: Има напрежение в управлението

.
Румяна Бъчварова
Очевидно има напрежение в управлението, това никой не може да го отрече, коментира шефът на МВР Румяна Бъчварова по повод вчерашната декларация на ГЕРБ срещу ДСБ.
 

В МВР тя работела много добре със заместника си Цвятко Георгиев, който вчера бе посочен за кадър на тъмносините. Бъчварова го защити, посочвайки, че той бил експерт и е бил назначен в МВР още при втория служебен кабинет.

 

 

Реакцията на ГЕРБ е основателна, защото се разми границата между това, което говориш в политиката, и това, което правиш на практика, констатира Бъчварова, визирайки позицията и поведението на тъмносините.

 

За вчерашната декларация на ГЕРБ тя бе категорична: „Това е послание към г-н Кънев, който трябва да си даде сметка за ситуацията, в която съществува и в която е поставил ДСБ и Реформаторския блок - да говори едно и да прави друго”, посочи силовият министър.

 

По думите ѝ, изходът от ситуацията е ясно разграничение на този, който се счита за опозиция. Не може друг да решава проблемите на един човек, който не знае какво е решението на собствените му проблеми, коментира още Бъчварова, цитирана от Нюз. бг. В момента нямало опция за предсрочни избори, по мнението ѝ.

 

Няма проблеми между Парламентарната група на ГЕРБ и премиера, посочи тя по повод това, че вчера от ДСБ видяха раздор между Борисов и ГЕРБ. Всички били наясно с проблемите, което предизвикало решението на ДСБ да са в опозиция и последващото им поведение. На въпрос дали кадрите на ДСБ ще изхвърчат от властта, Бъчварова отговори: „Оценяваме хората според експертните им качества.”

 

Тя отново коментира поведението на Радан Кънев: „Проблемът е, че политически се говори едно, а практиката е друга. Решението на този казус е там, където той се е появил – в тези, които не могат да се самоопределят”, изтъкна Бъчварова. Иначе тя бе категорична, че правителсвото работело добре.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 4127 |13.03.2016 Михаил Миков: Управлението се провали в „реформите”, става все по-нестабилно . 31| 5526 |10.03.2016 Бъчварова: Има опасност от нов маршрут на мигранти през България . 27| 5806 |09.03.2016 Атанасов: В огледалото Борисов вижда Радан Кънев като алтернатива на управлението си . 7| 4357 |07.03.2016 Мерджанов: Управлението на Борисов е една вождиска власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads