Реклама / Ads
10| 6729 |05.10.2007 НОВИНИ

„Бъдеще за община Созопол" стартира кампанията с водосвет

.
Искаме мнозинство в Общинския съвет не за лична изява и партийни интереси, а за развитието на Созопол като световен туристически център. Искаме да работим за просперитета на общината и за добър живот на созополци.
 
Това заяви водачът на листата на коалиция "Бъдеще за община Созопол" Костадин Мархолев при официалното откриване на кампанията на обединението в петък.

По стара християнска традиция стартът беше даден с водосвет, отслужен от отец Иван в църквата "Св. Георги" в крайморския град. В коалицията „Бъдеще за община Созопол" влизат НДСВ, ДСБ, ВМРО, партия "Българска социалдемокрация" и Земеделски народен съюз. Те застават зад независимата кандидатура на Веска Караманова, която се кандидатира за втори мандат. Всички партии в обединението са категорични, че Караманова притежава всички качества за кмет и е доказала своята всеотдайност и лоялност на града и местните хора. „Като Веска няма втора!" и „желязната лейди" са определенията за кметицата, които бяха повтаряни и днес по време на тържеството.

Зад кандидатурата на Веска Караманова зсата също така местната структура на БСП, както и други политически формации.

След водача на листата Костадин Мархолев се нареждат управителят на местния клон на ЦКБ Станимир Петров, бизнесменът Здравко Манолакиев, данъчната инспекторка от с. Черноморец Веска Кавалджиева, Митошка Черкезова, Станчо Христов, Димитър Делииванов, Петър Иванов и др.

Коалицията издига собствени кандидат кметове в още шест населени места в общината. Бившият рейнджър в Ирак Селим Ахмедов ще се бори за кметския стол в Равна гора, в Атия в битката се включва директорката на детска градина Ангелина Манева. В с. Извор коалицията залага на Григор Пеев, в с. Росен - на Мила Бебровска, кандидат за Равадиново е Иван Пазвантов, а в Индже войвода - Атанас Спасов. Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5639 |27.09.2007 Кампанията почва; бюлетините - с дължина като за "Гинес" . 6| 5250 |20.09.2007 Агенцията за сигурност стартира с битка за заплати от по 1000 лева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads