Реклама / Ads
45| 5306 |15.02.2014 НОВИНИ

„България без цензура” иска да предложи нови личности за политиката

.
Източник: Булфото
Създали сме "България без цензура", за да предложим на обществото личности, които да влязат в политиката. Не може да си лекоатлет и да ти поверят вътрешната сигурност, както стана с Цветан Цветанов. Ние предлагаме Росен Петров, който е завършил Класическата гимназия, после школата в Симеоново, знае шест езика и цял живот е работил в частния сектор, заяви Николай Бареков по време на общинското събрание на местната структура на партията в Стамболийски.
 

 

Искаме да въведем нов модел за правене на политика, в който място имат единствено успели и добре образовани личности. Видяхме как ГЕРБ останаха без един от добрите си експерти, който бе принуден да слугува на Симеон Дянков и да не може да се намеси с реални действия. Уверявам ви, че ГЕРБ се разпада и имаме реален шанс да ги победим на огромното изпитание евроизбори, продължи Бареков.


"Вчера Хюсеин Хафъзов наговори куп глупости в парламента с единствената цел да сее омраза в обществото и да създаде обществен конфликт, от който полза биха имали ГЕРБ, „Атака” и ДПС. Изсипаха се обиди, нападнаха се джамии и обществени сгради, за да се мобилизира електоратът и на изборите хората да подлъжат да гласуват само за тях. Само така лидерите на тези партии могат да подменят дневния ред в държавата от реалните проблеми на гражданите. Ние искаме да променим това. Създаваме силна политическа партия, която вече е първа извънпарламентарна сила и трябва да се представи като победител на евроизборите. Следващата стъпка е да поискаме предсрочен вот и за парламентарни избори, които да спечелим. Част от провала на сегашните управляващи се състои в това, че се капсулират в резиденциите си и губят връзка с хората. Не ги интересува нито цената на тока, нито вредните монополи, нито цените на лекарствата, защото те не плащат и не си броят стотинките като нормалните хора. Те са прекъснали връзка с реалността и сега ще си платят за това. Призовавам ви да гласувате за тези политици, които сте виждали на живо и които познавате", добави още Бареков пред на 300 членове и симпатизанти.


За общински председател на структурата в Стамболийски бе избран Атанас Мавродиев. Той е женен с четири деца, възпитаник на Военната академия „Г. С. Раковски”. В момента се занимава със земеделие. За заместник-председатели бяха избрани Бояна Велкова, Стоян Червенков, Тодор Василев, Стоян Чолаков.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 6437 |14.02.2014 Първанов: Червените милост не искат . 29| 5133 |14.02.2014 Цветанов пише писмо на Йовчев. Иска справка за посещенията на Пеевски в МВР . 23| 5204 |14.02.2014 Волен: Прокуратурата да поиска имунитета на Хафъзов за антибългарщина . 52| 8140 |13.02.2014 Мирно! 59% от българите искат връщане на казармата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads