Реклама / Ads
63| 7299 |22.05.2011 НОВИНИ

България ще стане обект на ислямски екстремизъм, опасява се Сидеров

.
Волен Сидеров
Доган трябва да бъде привлечен към наказателна отговорност за организирането на ислямистки фундаментализъм, нападение на ислямски фундаменталисти над народен представител и гражданин на Република България и други престъпления срещу държавата. ДПС превърна България в мрежа от ислямски гнезда. Разпространява се литература, която е против Конституцията на България.
 

Партия „Атака” иска да бъде свален имунитетът на народния представител и лидер на ДПС Ахмед Доган. Това стана ясно от петиция до главния прокурор Борис Велчев, подписана от 5000 души, представена на пресконференция на партията.

Петицията ще бъде внесена при главния прокурор, каза лидерът на „Атака”. Доган трябва да бъде разследван за престъпления срещу държавата. ДПС превърна България в мрежа от ислямски гнезда. Разпространява се литература, която е против Конституцията на България, обясни лидерът на „Атака”.

България ще стане обект на ислямски екстремизъм в най-скоро време, прогнозира лидерът на партията.
На пресконференция Волен Сидеров разказа как се е стигнало до събитията на 20 май до джамията Баня Башъ в София. Сблъсък се разиграва за 1-2 минути на покрива на сграда на обществена тоалетна, а не на покрива на джамията, уточни Сидеров. „Ние не сме нарушили териториалната площ на джамията”, каза той.

По-рано днес лидерът на „Атака” Волен Сидеров гостуваше в предаването „Неделя 150” на БНР. Той прекъсваше непрекъснато присъстващите в студиото гости, сред които беше и независимият депутат Корман Исмаилов. В студиото почти не се получи диалог, стана налагане на волята и силата на гласа на Волен Сидеров и те почти се сбиха в студиото на програма Хоризонт". Разговорът до такава степен се нажежи, че от Българското национално радио се принудиха да прекъснат предаването и да пуснат музика.

Генералният директор на БНР Валерий Тодоров заяви в декларация по повод инцидента, че е недопустимо ефирът на БНР - най-голямата обществена медия в страната - да бъде използван за разпалване на етнически, религиозни и национални вражди.

Сидеров посочи, че в България много хора обичат да коментират преди да са разбрали какво е станало. Защото виждам, че темата за случилото се пред софийската джамия е тема за упражнение на всички дихатели, за това ще изясним фактите точно какво се случи. Депутатът от ПГ на „Атака” Деница Гаджева в момента е с обезобразено лице и носи белега на „мюсюлманската толерантност”. Защото всички се изредиха да говорят за толерантност, но те не можаха да видят тези озлобени, изкривени от злоба лица, които крещяха срещу нас - „Смърт на гяурите” - и които размахваха ножове. Ето, нося ви една снимка, на която се вижда един ислямистки бабаит с нож в ръка. На метър от него има полицай. Тези кадри ние ще ги покажем и ще направим всичко възможно да ги показваме занапред. На тях се вижда много ясно, че полицията не закача никого от тези ислямисти. Също искам да кажа на всички политически парти и коментаторите, които се изредиха в последните дни, че джамията в София е едно гнездо на ислямски фундаментализъм, каза още лидерът на „Атака”.

Ние видяхме едни озверени хора, които скочиха срещу колоните. Имахме разрешение за този митинг. Тази джамия събира 700-800 души. Те нарочно запълниха целия тротоар с килимчета и когато някой стъпи там те скачат срещу него. Предишният ден предупредихме полицията, че наша кола е заплашвана пред джамията. Те казаха :Елате в петък и ще видите какво ще стане,обясни още Волен Сидеров.

Лидерът на Атака заяви още, че подкрепата им за управляващите зависи от самото поведение на ГЕРБ. Ако ГЕРБ не следва интересите на народа ще се срине в очите на самия народ, не на Атака. За оставката на Цветанов стана дума в петък. Ако той не предприеме действията, аз показах снимки с нож, ако тези хора не са разкрити и арестувани, това ще е двоен стандарт, каза Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 60| 5853 |17.05.2011 200 000 отвратени от България, искат да я напуснат . 28| 5415 |16.05.2011 Борисов: Луд умора няма, това е ролята на МВР в България . 47| 7875 |15.05.2011 Д. Иванов: България стигна до социална революция . 7| 11275 |15.05.2011 ВМРО–НИЕ: Искаме бъдеще за България тук и сега

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads