Реклама / Ads
9| 5247 |12.09.2020 НОВИНИ

Българите в чужбина отново излязоха на протести. Искат оставки на Борисов и Гешев /снимки и видео/

.
Източник: Facebook
В над 10 града по цял свят българи излязоха на протести с искания за оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. „Оставка“ извикаха българи в Брюксел, Виена, Хамбург, Лондон, Амстердам, Бирмингам, Берлин. Българите в Канада се включват тази вечер. Вижте призивите на сънародниците ни по света:
 

Лондон

 

 

Виена


.
Протест Виена 6! Това е само началото!

Време е българинът да се изправи гордо и да защити националния си интерес! Трийсет години след подпалването на Партийния дом, той продължава да гори - на всякакви нива. Освен новата сграда на Народното събрание, другото горящо нещо е лъчът светлина, който тепърва ще ни сплотява - сърцето на будния българин! На никаква цена не трябва да позволяваме този лъч да изгасне, именно той е ключът към дългоочакваната победа - ОСТАВКАТА на управляващия кабинет с премиер Борисов и тази на главния прокурор Гешев! Затова на 13.09. ще проведем поредното протестно шествие във Виена!


Управляващите и техните прокажни и нечестни манипулации и механизми за жалост бележат успехи сред една част от българските граждани. Забелязват се немалко наши сънародници, които до вчера се опитваха да бъдат аполитични и тихи, но днес социалните мрежи са буквално "павирани".


#allpavetalivesmatter ... но животите на българските граждани явно нямат значение...
Паветата в София са оредяли и разбити от десетилетия. Това е и състоянието на цялата ни държава. Затова сме на площадите, за да прекъснем всички тези корумпирани и пошли практики!


Нямаме лукса да останем апатични към ситуацията в България. Не можем да си позволим да сме духовно нисши и граждански безотговорни в такива времена! Имаме национален дълг! На улиците в София полицейският произвол взима жертва след жертва! Хората там живеят без права! Не просто трябва да сме съпричастни с тяхната участ, време е за действия, всичко друго са общи приказки! Именно върху конкретиката ще се съсредоточим по време на протеста, който отново ще се състои под формата на шествие!


Мили сънародници! Нямаме търпение отново да се съберем заедно и да се борим за целите си! Трябва всеки един от нас да приобщава все повече и повече приятели към
протестите, защото нашият вик ще отеква по-силно и оглушително с всеки изминал ден!

 

Берлин

 

 

Брюксел

Сънародниците ни отново се събраха пред сградите на Европейската комисия и на Съвета на ЕС в Брюксел с искане за:
ОСТАВКА на кабинета Борисов 3 и на главния прокурор Иван Гешев
ВЪРХОВЕНСТВО на ЗАКОНА в България.
Нека покажем, че сме ОБЕДИНЕНИ и да направим поредната крачка към общата ни кауза - ЗАЕДНО да си върнем пленената от мафията държава!
Нека да изразим гражданската си позиция и СЪПРИЧАСТНОСТТА си към СЪНАРОДНИЦИТЕ ни в БЪЛГАРИЯ в борбата срещу беззаконията на властимащите!


.

Манхайм

 

 

Хамбург

ВРЕМЕТО Е РАЗДЕЛНО
ОСТАВКА НА АРОГАНТНАТА МАФИЯ!
Протестът от тази неделя ще се провежда на Централна гара (Hauptbahnhof), Glockengießerwall. Молим сънародниците си, които са будни, некорумпирани и против господството на мафията в България, да се присъединят към нас. Неучастието е съгласие с управляващите. Времето е разделно. Изразете позиция! Ще се радваме да сме ЗАЕДНО.


.

 

Амстердам

30 години преход стигат! България се нуждае от нормално демократично управление, стопяването на родината трябва да се спре, защото време не остана. Хората искат нормални условия за развитие, а не задушаващ икономически корупционен похлупак. Корупцията унищожава страната бавно, но сигурно.
Бойко Борисов и Иван Гешев трябва да подадат незабавно оставка!


.

Испания

 

 

Мюнхен

Поздрави от Мюнхен!
Ето го заветното разделение на властите - законодателна, изпълнителна, съдебна.
.

 

Канада протестира тази вечер

Обединен безпартиен протест на българи от Монреал, Отава и Торонто в солидарност и подкрепа на антиправителствените протести в България и на българите по света ще има тази вечер. Ванкувър ще участва виртуално от разстояние и подкрепи протеста.
#Оставка #НеСтеСами 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 9564 |11.09.2020 Г. Харизанов: И да се увеличат критиките от чужбина, Борисов няма да подаде оставка . 7| 4765 |10.09.2020 Петър Бояджиев: Според Борисов 62% от българите са мафиоти . 17| 5520 |09.09.2020 БСП: От ДПС отново показаха пълната си подкрепа към управлението на ГЕРБ . 8| 4934 |07.09.2020 Протестите на българи в чужбина не стихват. ”Не сте сами” и ”Оставка” звучат от всички краища на света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads