Реклама / Ads
7| 7974 |27.09.2014 НОВИНИ

Българките пети по хубост, приличали на Кейт Бекинсейл

.
"Българката" Кейт Бекинсейл
Скандинавките и славянките са най-красивите жени в света. Те присъстват във всички престижни класации. Последната анкета е на изданието Travelers Digest от Хонконг. Тя е напарвена сред мъже, които са споделили своите наблюдения от пътуванията си през последните две години.
 
Точки се дават за темперамент, външност, образование, диалогичност.

Швеция е на първо място. През последните 10 години, шведките четири пъти са отличнички. Веднага след тях са жените на Аржентина. Трета е Украйна, следвана от Русия (но не затова е военният конфликт в Източна Украйна). БЪЛГАРИЯ е пета. Следват Южна Корея, Колумбия, Дания, Холандия и Канада.

 

До момента за 2014 г. Аржентина изпреварва с малко Швеция, но годината още не е изтекла и са възможни малки размествания заради началото на зимния сезон в страните с умерен климат и летуването по плажовете в други точки на Земята.

 

Подобна класация е направило и изданието "Спортс Илюстрейтед", където първото място се заема от Бразилия. Там имало най-много модни модели. Затова са включени още Ангола, Венецуела и САЩ. Този аргумент обаче не се възприема от повечето издания, които правят такива класации. Те търсят мнение за среднстатистическите жени, а не за определена категория.

Повечето издания обаче са категорични, че най-много красавици живеят в Киев, столицата на Украйна.

 

Travelers Digest изтъква и доводите за всяка една страна, попаднала в Топ 10. Например за шведките пише: Всеки, който се окаже в Швеция, ще се убеди, че всичко, което е чул за жените там е вярно! Шведките са високи, руси и със сини очи - истински богини. Освен това са образовани и дружелюбни. Освен това във въздуха в Швеция витае нещо... нещо специално.

 

За България са написани следните неща: Страната не е толкова известна, колкото други източноевропейски държави, но нейната популярност ще нараства - не се съмнявайте. В България има прекрасни планински курорти със ски писти, столица в полите на планина, средновековни градове, удобни черноморски плажове и ВЕЛИКОЛЕПНИ ЖЕНИ! (Главните букви са такива в оригинала.) Българките са високи, с бяла кожа, тъмни коси и изглеждат като Кейт Бекинсейл.

Сравнението с Кейт Бекинсейл е много интересно, защото тя няма нищо общо с България, а е английска актриса. Учила е в Оксфорд, смятана е за талатлива в писането и печели конкурси за млади писатели. Още в първи курс като студентка е поканена да се снима в „Much Ado About Nothing“, адаптация по пиеса на Шекспир. Добър профил, който прави чест за всяка млада дама. Очевидно редакторите на Travelers Digest не са открили българка, която да е световно известна и да послужи като лице на своите красиви сънароднички и са избрали за тази роля Кейт Бекинсейл. Няма да се сърдим, защото сравнението е добро...

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 7333 |23.09.2014 Цв. Василев: Целта на атаката е фалит на КТБ и придобиване апетитни активи на безценица . 10| 5802 |02.09.2014 Назначиха петима нови на ключови постове в МВР . 2| 5278 |19.08.2014 Софийска компания купи на безценица апетитен терен край Карадере . 11| 6198 |13.08.2014 На петия работен ден вицепремиерът замина на почивка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads