Реклама / Ads
0| 5573 |27.07.2016 НОВИНИ

Банева: Рекетира ни човек, близък на Пеевски

.
Евгения Банева
Рекетира ни човек, който се представя за близък на Делян Пеевски. Той стои за палежите и взривовете срещу семейството ми. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Евгения Банева. Тя коментира поредния палеж на резиденцията на семейството й в столичния квартал „Бояна“.
 

Тя е категорична, че няма инсценировка в опожаряването на дома й. Банева сподели, че все още не е ходила в пострадалата къща и само мъжът й е там. Евгения Банева разказа, че от няколко години постоянно подават жалби заради проблеми с техни опоненти. „Подавали сме жалби навсякъде. Само до царя не сме писали“, поясни тя. По думите й, има над 40 жалби срещу определени хора. Бизнесдамата разказа, че многократно е имало обаждания с искания за пари и съответно постоянно палежи и бомби. „Опитахме се с помощта на наши депутати да оправим проблема, но не се получи“, разказа Банева и поясни, че отговорът винаги е бил, че трябва да се плати. Евгения Банева заяви, че човекът, който изнудва семейството й постоянно обяснявал, че е близък на Делян Пеевски и съответно може всичко.

 

„Всичко е чист рекет. Ако не дам парите, се пали, бие, трошат се коли. От две години това е картината. Не е останало полицейско поделение, където да не сме се жалвали“, каза Банева. На въпрос дали е искала среща с Пеевски, тя отговори, че всеки може да си говори каквото си иска и не може да му се обади и да му каже просто „здравейте, аз съм...“. Тя поясни, че не може да каже наистина кой стои зад гърба на рекетьора, но според нея наистина има политически чадър над него. Факт е обаче, по думите й, че всички очернящи публикации за семейството й, излизат постоянно във вестниците на политика. След поредното й оплакване, въпросният човек, чието име тя е споменавала преди, но днес не каза, я съди за обида, поясни още Евгения Банева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7665 |10.04.2016 Банева: Вкараха ни в Панамския скандал заради политическите амбиции на Банев . 6| 4769 |15.03.2016 Манолова: Колекторските фирми рекетират гражданите . 18| 17714 |16.01.2016 Б. Бонев: Борисов ще го смени човек, който не краде с Котараците урбулешката . 40| 7349 |15.01.2016 Кънев: Първанов, Цацаров, Пеевски рекетират Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads