Реклама / Ads
26| 6282 |15.12.2009 НОВИНИ

Н. Бареков: Борисов е единственият политик в България

.
"Ахмед Доган и Иван Костов са професорите в българската политика, но има един-единствен политик в България за 20 години и това е Бойко Борисов.", заяви бившият водещ в Бтв Николай Бареков в първото издание на Шоуто на Иван и Андрей, след което се самоцитира в блога си.
 

Николай Бареков се появи тази вечер в телевизионния ефир, за първи път след напускането на Би Ти Ви. Той бе първият гост в "Шоуто на Иван и Андрей" по Нова телевизия. Информация за участието му е публикувана в новия му блог Barekov.com Журналистът, който до преди месец водеше сутрешния блок от 7 ч., сподели, че вече спи до 9 сутринта, пише книга с портрети на български политици и се наслаждава на сина си и жена си. Ахмед Доган и Иван Костов са професорите в родната политика, но има един-единствен политик в класическия смисъл на думата у нас и това е Бойко Борисов, беше неговата оценка.

Бареков не изключи и той самият да стане политик. Аз мисля, че отдавна съм станал, просто не съм си обявил партията, вметна той, а водещите го накараха да си обуе плавници в студиото, за да покаже как ще се гмурне в голямата игра. След месец-два се очаква да излезе книгата на Бареков, която вече била готова, но журналистът мислел още по заглавието й. Тя щяла да разкрие любопитни случки между него и родни политици отпреди десет-дванайсет години.

Николай Бареков разказа още, че решението да напусне телевизионния екран взел не сега, а преди година и половина. Една вечер вечерял с жена си и й казал: "Скъпа, трябва да си ходя". Специален гост на новото шоу бе фронтменът на "Simple Minds" Джим Кер. Ники Кънчев му беше подготвил специален подарък - фланелка с номера на Стилиян Петров, който играе в "Астън Вила", но до 2006 г. бе футболист на "Селтик" Глазгоу, от където е и групата.

Очевидно изненадан и впечатлен Джим Кер каза, че в Глазгоу всички познават и обичат българския футболист, но не скри, че му е неприятно, че Стилиян Петров е напуснал "Селтик".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4861 |14.12.2009 Борисов и Ромпой обсъждат проблеми на ЕС . 40| 4844 |11.12.2009 Я. Янев: Единственият чист министър е Свилен Нейков . 1| 5178 |11.12.2009 Борисов: Пари за климата, само с гаранции от ЕС . 22| 4648 |10.12.2009 Борисов към ЕНП: Помогнете ни, за да станем пример за стабилност на Балканите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads