Реклама / Ads
158| 6481 |14.11.2013 НОВИНИ

Бареков: Мутрафонът Борисов и СИК нямат работа в Пловдив

.
Опитът на Борисов да шества с кохортите си в родния ми Пловдив политически няма да завърши добре – СИК няма работа в Пловдив. Това каза Николай Бареков пред TV7. Когато беше времето на силовите групировки, СИК и ВИС не бяха допуснати в нашия град, припомни той.
 

„Аз искам Бойко Борисов да си изпусне нервите – нека да види българският народ един развилнял се мутрафон, който губи властта", каза Бареков.Бареков призна, че сваля шапка на студентите за изявлението им, че отхвърлят опитите му да оглави протеста им.

Само децата не са разбрали, че ултрасите онзи ден бяха докарани от Борисов и Цветанов, посочи Бареков. Той напомни, че сред тях е имало включително и хора от футболните агитки в Белград.А кой има пари да доведе тези хора сред българските деца и да ги пусне срещу българските полицаи?, риторично попита Бареков. Когато Борисов беше кмет, мутрите имаха град – когато стана премиер, мутрите имаха държава, конспектира той.„Само Борисов сега може да вади пари за тези провокации”, отсече Бареков.

Повод за гостуването на Бареков в TV7 бяха сигналите именно срещу Борисов, които лидерът на „България без цензура” лично внесе в парламентарната комисия за борба с конфликта на интереси в сряда, която започва да ги разглежда още днес. Бареков отговори на нападките, че движението му се сработва с Атака.Единствено тази партия в парламента не участва и не е участвала в управлението. Общото ни с Атака е само нашата платформа „Чисти ръце”. Това не е политическа платформа, обясни Бареков.

„Ние сме проевропейско движение и няма как да имаме политически действия с партия като Атака”, отсече той.

„Бил е доктор на науките, макар и като пожарникар, и в никакъв случай не е бил див каратист”, смята той. По онова време хората, които оцеляваха, продаваха маратонки на „Илиянци”, а не изнасяха с цели цистерни контрабандно гориво за Югославия.

„Той има още доста фирми, които ще продължим да разследване, те не са една и две, не са и десет”, допълни пък юристката Балабанова.

Бареков коментира още защо толкова се настоява за незабавна оставка и за провеждането на изборите още днес. Диригентите знаят, че единствената алтернатива сме ние, но ние все още не сме структурирани като партия, все още нямаме офиси, каза Бареков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 65| 5180 |14.11.2013 Т. Андреева: Не Борисов построи магистралите, а ние със здравните си вноски . 70| 5370 |13.11.2013 Студентите се разграничиха и от Борисов, искат да се махне и той . 58| 40921 |13.11.2013 Бриго Аспарухов: Не сбърках с Борисов . 49| 7276 |13.11.2013 Борисов: Дебелоочие е да биеш децата и стоиш на власт!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads