Реклама / Ads
84| 5411 |06.11.2013 НОВИНИ

Бареков надява бронежилетка; заплашвали го със смърт

.
Николай Бареков
Преди седмица Румен Николов-Пашата се срещнал с Бойко Борисов и била дадена поръчка аз да бъда ликвидиран. Ако ме ликвидират физически, отпада възможността някой да разбие статуквото и мутренските порядки
 

"В нашето движение има много сериозни хора, генерали и бивши служители на службите за сигурност, заяви по ТВ 7 журналистът и вече политик Николай Бареков, лидер на "България без цензура". "Вчера симпатизанти на движението ни се срещнаха с мен и ми дадоха много сериозна фактология, че преди седмица Румен Николов-Пашата се срещнал с Бойко Борисов и била дадена поръчка аз да бъда ликвидиран. Посъветваха ме да си взема бронирани джипове, за да се пазя, но аз макар и заможен, не мога да си позволя това, затова осветлявам по медиите това намерение, за да го отложа във времето", каза още Бареков.

За мотивите Бареков посочи, че Б. Борисов имал офшорен бизнес, който не спирал през годините, но не това бил мотивът. Той бил чисто политически. Аз бях човекът, който помогна на Борисов да вземе властта, но впоследствие редица факти, като тези във фармацевтичния бизнес, костинбродските бюлетини и това, че Борисов завинаги ще бъде изкаран от властта от нашето движение, са част от мотивите. Единственият шанс на Борисов е да се прегърне с ДПС и БСП, това ще отложи във времето още малко факта, че той ще излезе от властта, без която не може да съществува. Площадите говорят, че Борисов е присвоил 4 милиарда, нашето разследване показва, че сме непреодолими в тази си цел, добави Бареков.

"Ако ме ликвидират физически, отпада възможността някой да разбие статуквото и мутренските порядки", заяви още Бареков. "Б. Борисов е изключително страхлив и неблагодарен човек", продължи той. "Най-големият ибрикчия в тази държава се казва Бойко Методиев Борисов, защото сега води срамни преговори с БСП и ДПС", обясни той и посочи, че в НС се разиграва цирк. Тези циркове ще се прекратят, ако нашето движение вземе 120 мандата, добави Бареков и каза, че продължава да обикаля по градовете и да прави кръгли маси по различни теми.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 6983 |05.11.2013 Бареков: Борисов и Пашата ме поръчаха . 18| 6049 |05.11.2013 Приятел на Бисеров: Не се надявайте скоро да разберете . 30| 6018 |03.11.2013 Бареков даде Иван Тотев на прокурор . 10| 5706 |31.10.2013 Първата изява като политик на Бареков пред Президентсвото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads