Реклама / Ads
112| 5654 |23.01.2014 НОВИНИ

Бареков: Плащам си сам дори бензина

.
Николай Бареков
Проектът ни не е скъп. Плащам си от джоба, особено през последните месеци. Имах договор с телевизия TV7, която плати последното издание на „България без цензура”, но той приключи. Сега аз си плащам сам дори бензина.
 

Това заяви Николай Бареков, лидер на „България без цензура" в ефира на бТВ.

Ние сме казали ясно, че сме срещу управляващите в парламента и няма да сме тяхна патерица. Когато на февруарските протести излязохме на улицата бях сред малкото, които не бяха освирквани от хората. Проектът ни е роден при народа на площадите. В следващия парламент няма да се коалираме с друга политическа сила, освен ако не сме първа сила. Иначе оставаме в опозиция, заяви Бареков.

Аз съм единственият политик, който не отказва изяви пред никоя медия, за разлика от Бойко Борисов. Бареков обяви, че отношенията му с TV7 са приключили отдавна - октомври или ноември миналата година.

След регистрирането на партията си, ще си обявя авоарите, всичките са в български банки, и ще ги даря на движението, увери Бареков.

Пътувам сам в страната и си плащам парите за бензина със скромни дарения от дребния и среден бизнес, а не от едрия. Всичко в този живот съм получил с много труд и съм постигнал сам. И рискувам. Рискувам и сега и ако спечеля, ще е в полза на хората. По площадите ме подтикнаха да направя този проект. Хората ми казваха, че имам много енергия – това е така, признавам. Питаха ме защо не стана политик, но това сам го реших.

ГЕРБ не е с нищо по-различна от ДПС, нито от БСП. Вярвам, че ние един ден ще изплуваме и ще бъдем първа политическа партия. Искаме да поставим в центъра и като основа на следващото ни управление човекът и неговите проблеми.

Нямам нищо лично срещу Борисов, Станишев, Кунева. Това са едни стари муцуни. Аз бях единственият, който излезе на площада и каза на хората: Да, аз сгреших, че подкрепях тези хора, се измъкна Бареков от въпроса как първоначално ги е подкрепял пламенно, а сега е срещу тях.

Нашият партньор е ВМРО на Каракачанов, гледам със симпатия и към партията НФСБ на Валери Симеонов, каза още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4881 |22.01.2014 Страхил Ангелов свършил в Сирия дори църковна работа . 36| 5252 |17.01.2014 Бареков: Заставам зад колегите журналисти за "АБВ гейт" . 12| 4911 |16.01.2014 Вежди Рашидов: Депутатите трябва да се срещат дори повече . 23| 5141 |14.01.2014 Бареков: Дивият капитализъм трябва да остане в учебниците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads