Реклама / Ads
109| 6676 |18.11.2013 НОВИНИ

Бареков: Аз съм незаобиколим фактор в българската политика

.
Николай Бареков
Аз съм политик и вече съм незаобиколим фактор в българската политика; социологията го показва. Надявам се на следващите избори да вземем 120 мандата, заяви по БНТ лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.
 

Никога не съм бил във властта и няма как да съм участвал в корупционни сделки. Нашето движение иска пълна лустрация на мутрите, които участват в политиката. Другото ни желание е да се разследват финансовите далавери и офшорните фирми на всички предишни управляващи. Това е операция "Чисти ръце". Бойко Борисов не ме е опровергал по никакъв начин за участието му в офшорки. Той се е докарал до там, че мутри се опитват да му лъскат имиджа, смята Бареков.

 

Той заяви, че в момента помага единствено на българския народ. Аз съм непрекъснато в страната и обикалям много, навсякъде идват много хора и споделят своите мъки и тревоги. Големият проблем на българските политици е, че те се подиграха с доверието на народа си. Аз се разкайвам за това. Между политиците и българския народ има огромна пропаст. На мен ми вярват хората, които се срещат с мен. Аз вече живея в провинцията и сред хората, каза още Бареков.


Той заяви, че подкрепата за формацията му наистина е огромна. Нашите идеи и виждания достигат до хората и те ги възприемат. Решенията, които ние даваме са прости и изпълними. Господин Сотир Цацаров няма да смогне на нашите сигнали за корупция и далавери във властта. Нямам нищо общо с пуделите Яне Янев и Волен Сидеров. Не се срещнах със Сидеров в качеството му на лидер на "Атака". Ние имаме тежки различия с неговата организация. Видях се с него в качеството му на председател на комисията за конфликт на интереси в парламента, по повод нашите идеи за лустрация в политиката. С партиите от сегашния парламент никога няма да влезем в коалиция. Ние искаме да свалим БСП, ДПС и ГЕРБ от власт, обясни Бареков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 158| 6493 |14.11.2013 Бареков: Мутрафонът Борисов и СИК нямат работа в Пловдив . 53| 6964 |05.11.2013 Бареков: Борисов и Пашата ме поръчаха . 21| 5618 |24.10.2013 Бареков: БСП, ГЕРБ и "Атака"обслужиха олигархията с мораториума . 56| 5783 |20.10.2013 Бареков: Борисов е кукловод на президента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads