Реклама / Ads
51| 5941 |19.09.2013 НОВИНИ

Бареков ще става премиер

.
Готвя се усилено и целенасочено за бъдещ премиер и затова няма да спра да се срещам с гражданите, заяви в Монтана пред журналисти Николай Бареков.Той поясни, че неговият проект "България без цензура" ще е политически и с грижа за хората.
 
Има гражданска енергия, подкрепа и от малкия и среден бизнес и ние ще се стремим да решаваме кардинални проблеми на страната. Бил съм и от двете страни и знам какво е затова непрекъснато се допитвам до хората, поясни своята политика журналистът.

2-3 места очакваме да спечелим на изборите за европейски депутати и аз ще стана водач, каза още Бареков. Това било реалистично и според прогнозите на социолозите.
Бившият телевизионен водещ призова г-н Бойко Борисов и г-н Сергей Станишев, които "нямали много работа в България" да излязат на тези избори.

Що се касае до вота на недоверие към правителството Бареков смята, че Борисов няма моралното право да говори за инвестиции и за тяхната липса, тъй като при неговото управление те спаднали многократно повече, отколкото при управлението на тройната коалиция. Ситуацията с подготвяния вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски според Бареков се превърнала в безсмислена. Първоначално намеренията на Борисов били за цялостната политика после само за инвестициите. Кой кабинет може да изгради за 3-4 месеца цялостна инвестиционна политика, попита Бареков и допълни, че Бойко Борисов се държи като патерица на БСП и така още повече ще стабилизира правителството.

Достъпът до европейските средства е ограничен. Да има държавна банка за инвестиране в регионите поискаха на среща по проблемите на Северозапада местни бизнесмени, изтъкна Бареков.

За да има военна слава България, той предлага да се върне казармата. За революционното си предложение бил поздравен от генерал Люцкан Люцканов и членовете на Съюза на запасните офицери.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 4881 |18.09.2013 Президент и премиер с обща позиция за Сирия . 18| 8615 |17.09.2013 Джейхан Ибрямов става зам.-министър на инвестиционното проектиране . 4| 8476 |16.09.2013 Таня Андреева: Здравната вноска остава същата . 30| 5978 |16.09.2013 Робева и Бареков заедно в "България без цензура"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads