Реклама / Ads
103| 5173 |01.06.2014 НОВИНИ

Бареков: Станишев стои като тапа от вкиснало червено вино

.
Николай Бареков
Не съм разочарован от изборите, това е огромен успех за нашата млада партия и коалиция, заяви по НТВ лидерът на ББЦ Николай Бареков. ДПС накупиха много цигански гласове, осведоми той.
 

Бареков обиколил много цигански махали и се уверил в това. Но се радвам, че нямаме цигански гласове, няма да си губим времето с тях, каза той. 240 000 души гласуваха за нас, най-много млади хора, големите областни градове и малките; до селата не успях да стигна, признавам си, каза Бареков.

Изместихме ДПС от политическия център; ДПС не е желан партньор, докато ББЦ е желан партньор, смята Бареков. Никой не приема начина, по който ДПС разпределя порциите във властта.

Виж, колко интересно - 2013 година беше година на протести, първата половина срещу ГЕРБ, а втората срещу Пеевски, сега ГЕРБ и ДПС са на път да си подадат ръка. те и по места си подават топката, анализира Бареков. Според него догодина ББЦ щели да имат кметове в два от четирите големи града - Русе, Благоевград, Пловдив или Варна.

Станишев се сгромоляса, защото не обясни защо продаде БСП на ДПС, обясни той. Бареков каза, че ако не бил успешен на изборите, щял да изчезне от политическото пространство. А Станишев стоял като тапа, но не от шампанско, а от вкиснало червено вино.

Предвиждам края на Атака, продадоха партията си на ДПС, а преди това на ГЕРБ. Важно е обаче партията да е демократична, каза Бареков. Сидеров прецака областните и общинските си координатори, слагайки за депутати най-близкия си кръг; затова вече няма кой да му прави изборите по места, обясни той.

Малко съм разочарован от г-н Стоянов, той даде интервю, но не говори за успеха на ББЦ. Г-н Стоянов, не се срамувайте от резултата на ББЦ, призова Бареков. И Стоянов, и Първанов се провалиха от страх, анализира той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 6975 |01.06.2014 М. Захариев: Бойко и Станишев се мразят, такава омраза не съм виждал . 53| 6795 |31.05.2014 С. Ангелов: Ще стане война, тръгне ли си Станишев . 23| 5746 |31.05.2014 Т. Дончев: Разговор между Борисов и Станишев е невъзможен . 44| 6150 |31.05.2014 Станишев няма да се откаже от евродепутатското си място засега

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads