Реклама / Ads
47| 5387 |25.05.2014 НОВИНИ

Бареков: Стига високопарни фрази и приказки

.
Готви се манипулация в края на изборния ден. Печатани са фалшиви изборни протоколи, а в края на изборния ден ще се купуват цели секции.
 

Това каза в Пловдив, където упражни правото си на вот, лидерът на „България без цензура” Николай Бареков, придружен от сина си, който по думите му е талисман.

„Гласувах за промяна, за по-добро бъдеще, за човешко управление”, каза пред журналисти Бареков. Според него, трябват политици, които се грижат за обикновения човек, без високопарни фрази и приказки.

„Ясно е, че България се нуждае от една стабилна икономика и от развитие на доходите на най-застрашените слоеве на българското население. Трябва да изравним стандарта на живот. Неслучайно избрах да гласувам в родния си град. Можех да го направя в София, но това е един знак, който давам към всички български граждани, че България наистина трябва да се развива така, че да имаме еднакъв стандарт, а след това да изравним нашия стандарт с европейския", подчерта Бареков.

„Държава, която обрича децата си на бедност, на липса на всякакви доходи, тази държава е опасна държава за гражданите си, за съседите си и за групите, в които членува. В случая, ние сме опасни вече и за Европейския съюз, и за НАТО със своята бедност и с неизвергването на дечицата в България. Така че може да се каже: гласувах и за децата, гласувах и за възрастните хора, и за майките, и за младите българи, които се надявам днес да се активизират да излязат да гласуват, защото не е блестяща избирателната активност", каза още Бареков.

„Гласувах за промяна, за по-добро бъдеще, за човешко управление”, каза пред журналисти Бареков. Според него, трябват политици, които се грижат за обикновения човек. „Трябва да бъде изравнен стандартът на живот. Гласувах за децата, за майките, за възрастните хора, за младите хора”, категоричен бе лидерът на ББЦ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 73| 6130 |23.05.2014 Бареков: Взехме Бойко прасе и го направихме свиня . 12| 5049 |17.05.2014 Милер:Тръбата на "Южен поток" достига България през 2015 г. . 32| 6935 |16.05.2014 36 674 подписа не достигат за референдум . 104| 8048 |15.05.2014 Бареков: Тодор Живков се оказа най-големият държавник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads