Реклама / Ads
97| 7528 |21.10.2013 НОВИНИ

Бареков взима хора на Кунева и на Борисов

.
Българя на гражданите се оказа, че е един ботиков политически субект, който работи в интерес на двама или трима душ, а не в интерес на гражданите на България. Това заяви в ефира на ТВ7 адвокат Дяко Дяков, който напуска Българя на гражданите и се присъединява към новото формирование на Николай Бареков, визирайки конкретно Меглена Кунева и Даниел Вълчев.
 

По думите му те ръководят партията силно, грубо и авторитарно. За нас трябва да има повече почтеност и прозрачност във взимането на политическите решения, каза още Дяков.

Дяков призна, че движението на Бареков очаква подкрепа от различни страни - както от политически партии, така и от неправителствен и граждански организации, но не потвърди слуха, че се подготви масово напускане на партийни кадри и присъединяването им към „Българя без цензура". Той не потвърди и хипотезата, че отцепилата се по-рано от движението на Кунева Дани Канизирева щ се присъедини също към Николай Бареков.

Ние ще бъдем новата приятна изненада първо на европейските избори, категоричен бе Дяко Дяков и припомни част от намеренията на новото политическо формирование.

Бъдещето на Реформаторския блок е много неясно. Това е механичен сбор на парти с цел политическо оцеляване, коментира още Дяков.

„Последните месеци се чувствам ненужен" - с това признание генерал Димитър Цветков обоснова своето напускане на ПП ГЕРБ. На въпрос защо едно знаково лице напуска партията на Борисов генералът отговори: „Знаково лице? Е, някой трябва да свърши работата."

Зам.-председателят на Общинския съвет от ГЕРБ Димитър Цветков напуска партията и става лице на Николай Бареков в Пловдив. Той беше председател на три предизборни щаба на ГЕРБ.

Споделяйки център-дясно, и генерал Цветков се присъединява към групата на Николай Бареков.  За мене гражданите не ги интересува ръководството на държавата дали са леви, десни или центристи, тях ги интересува да има ръководството на държавата добро отношение към тях, каза Цветков и допълни: „Кабинетът на Орещарски е типичен представител на думата популизъм, тоест много се говори, малко се прави".

Никога не съм работил за партийни постове. Мисля, че с опита, който имам, аз мога да помогна. Разбира се най-добре подготвен съм в сферата на сигурността и отбраната, но по организационните неща също мога да помагам, каза още генерал Цветков и сподели: „Бареков познавам от 22 години - и него, и семейството му, както и той познава моето семейство. Николай е човек, който знае, може и никога не спира по средата, винаги довежда нещата до край."

Една от идеите на „Българя без цензура", която Цветков ще поддържа, това е за връщане на казармата. Идеята на казармата не бива да плаши младите хора в България. Професионализирането на българската армия беше извършено прибързан и не добре обмислено. Сега въпросът се обсъжда изключително експертно и компетентно. И ако в бъдеще се вземе решение, то няма да бъде прибързано и в ущърб на младото поколение, заяви генералът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 56| 5762 |20.10.2013 Бареков: Борисов е кукловод на президента . 98| 12216 |19.10.2013 Диков и Бареков си премериха документите за къщата на Плевнелиев в Халкидики . 49| 7873 |19.10.2013 Шамар! Генерал смени ГЕРБ с Бареков . 15| 5040 |19.10.2013 Омбудсманът: Ставам кошмар, ако се газят правата на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads