Реклама / Ads
0| 4001 |04.07.2019 НОВИНИ

Бащата, хвърлил дете от мост, остава в ареста

.
Най-тежката мярка „задържане под стража” се прилага спрямо Дилян Мариянов - мъжът хвърлил 5-годишния си син от мостово съоръжение край Габрово.
 

Състав на Окръжния съд обяви решението си днес следобед. Според прокурор Надежда Желева са събрани достатъчно доказателства за извършеното престъпление. Желева посочи, че има направени от Дилян Мариянов самопризнания и заяви, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие.

 

Адвокатът на Мариянов акцентира, че направените самопризнания са основните доказателства за престъплението. Защитникът прие мярката, като заяви, че с оглед развитието на делото може да бъде поискана отмяна. Самият Дилян Мариянов не оспори задържането под стража, но каза, че няма намерение да се укрива.  От думите му пред съда стана ясно, че осъзнава колко тежко е положението му и няма намерение да го утежнява още повече.   

 

Майката на хвърленото дете от мост поиска най-тежкото наказание за приятеля си - доживотен затвор без право на замяна. Пред Нова телевизия Поля Христова заяви, че обвинява себе си, че не е подала сигнал за домашно насилие и системен тормоз.

 

„Детето ми го няма, той го уби, хвърли го от моста, това е факт. Избягах от него, защото не издържах. Мислех си да го направя по-рано, но той ме заплаши, че ако ни намери ще убие мен и детето. Чувствам се виновна, че не взех най-ценното си нещо – детето. Той е пълен нещастник. Убиец. Изрод. За мен е убиец. Не искам да го виждам. Да гние там. Да умре там. Той не спираше да ме малтретира. Постоянно. Удряше ме. Постоянно ме тормозеше и сексуално. По време на секс ме биеше и удряше с юмруци по главата. Удряше ме по гърба. Това е ужас. Ад. Осем години – ад”, каза майката на убитото дете.

 

"Той казва, че откакто на 20 юни неговата съпруга е изчезнала е изпитвал затруднения при отглеждането на детето. И понеже не е намерил друг изход, това е начинът, по който е решил проблема със затрудненията си", заяви Ирина Желева, административен директор на Окръжна прокуратура – Габрово.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4309 |04.07.2019 Автопоход „Против промените в Закона за закрила на детето“ в София . 3| 4542 |03.07.2019 Баща хвърли детето си от мост край Габрово и заплаши, че ще се самоубие . 0| 4046 |01.07.2019 3-годишно дете подкара кола и откъсна крака на жена в Хасково . 0| 4186 |30.06.2019 Повдигнаха обвинение на румънец, блъснал дете в Морската градина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads