Реклама / Ads
8| 4767 |18.03.2015 НОВИНИ

Бащата на малката Алиса е в бургаската болница, разговарял с нея

.
Бащата на тригодишната Алиса, която полетя от 5-ия етаж на жилищна кооперация в Бургас заедно с майка си, вече е в болницата. Това съобщи почетният консул на Русия в Бургас Тонко Фотев за Фокус.
 

Преди минути бащата е бил в отделението по реанимация в МБАЛ – Бургас със служител на консулството. Разговарял е с малката Алиса.

 

Бащата на самоубилата се 33-годишна руска гражданка, дядо на детето, все още чака виза, за да пътува до България. По случая лично са ангажирани кметът на града Димитър Николов, д-р Георги Матев, директор на МБАЛ – Бургас, директорът на ОД на МВР – Бургас комисар Калоян Калоянов.

 

"Твърде много ми дойде. Трудно ми е да говоря". Само това успя да изрече бащата на малката Алиса - московският университетски преподавател Василий Дикарев, който в този момент е в МБАЛ Бургас, неотлъчно до леглото на детенцето си, пише "Флагман".

 

Василий пристигна в Бургас с бабата на Алиса и майка на Александра. Двамата бяха изключително притеснени след разговора си с бургаските лекари. Те обаче не губят надежда и вярват, че медиците ще спасят Алиса.

 

И докато Василий Дикарев е неотлъчно до леглото на детенцето си, майката на Александра Нани отиде до моргата, за да разпознае тялото на дъщеря си.

 

Веднага след това тя се е обадила в една от най-големите погребални агенции в Бургас и е разпитала как логистично може да се уреди транспортирането на тленните останки на самоубилата се рускиня до Москва.

 

Междувременно излязоха подробности от живота на 33-годишната Александра. Тя  била влюбена до уши в бургаския бодигард. Била готова да напусне съпруга си Василий Дикарев, за да е с Пламен. Планетата обаче не искал да се обвързва.  Неговите връзки винаги били с богати и красиви жени, обикновено омъжени. Това бил поводът и за последния им скандал - вчера в 17:30 часа на ул. "Батак", след който руската красавица полетя от терасата на апартамента си. Не е ясно все още дали е скочила, или се касае за нещастен случай.

 

Малко след фаталния скок на Александра, Пламен Планетата, който е бивш кечист и ММА боец, бе привикан от служители на Пето РУП-Бургас, за да разпознае трупа. Той дал пълни обяснения пред разследващите. .

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4275 |18.03.2015 Оживя Алиса, полетяла от 5-ия етаж с майка си . 15| 5951 |15.03.2015 Бащата на убитата Вероника получи по пощата подаръка й за рождения му ден . 2| 4378 |11.03.2015 Бащата на прегазената Краси: Не съм заплашвал Костадин Стоянов . 2| 4236 |06.03.2015 Убийцата на малката Алекс се сдоби с доживотна присъда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads