Реклама / Ads
0| 4719 |17.05.2017 НОВИНИ

Бербатов: Очаквам сър Алекс Фъргюсън на 14 юни

.
Димитър Бербатов Източник: БГНЕС
Българският нападател Димитър Бербатов, заедно със своя колега Луиш Фиго, организира благотворително шоу на националния стадион „Васил Левски“ на 14 юни. Той направи тестдрайв на официалните автомобили, които ще возят десетките световни футболни величия в столицата.
 
"Аз съм бил бърз с главата си и това ми е помогнало в много ситуации, от които човек си мисли, че няма как да излезе. Ако някой ме попита какво искам – бързина или бърза мисъл, винаги ще избера бързата мисъл. За мен тя е определяща във футбола. Интелигентността и бързата мисъл са основния фактор да бъдеш добър футболист. Ако имаш плюс това бързината, тогава ще бъдеш от най-добрите, като в случая на Лео Меси, на Роналдо”, заяви пред bTV Бербатов.

Събитието на 14 юни със сигурност е едно от най-чаканите от спортните фенове у нас. Участие в звездния мач до момента са потвърдили Роби Кийн, Красимир Балъкв, Христо Стоичков, Стилян Петров, Мартин Петров и бившите съотборници на Бербатов в „Манчестър Юнайтед” .

 

„Сигурен съм, че нещата ще се получат. Имам екип, който знае какво прави, и спя спокойно. Има го и вълнението. Няма как да не го има. Правим събитие, което трудно може да се види по нашите ширини. Ще дойдат футболисти, които рядко идват тук, така че те заслужават един пълен стадион, една незабравима атмосфера и едно хубаво отношение от всички нас”, очаква с нетърпение срещата си с българската публика Бербо.

 

В момента той няма отбор, но това не значи, че мисли да прекратява успешната си кариера, в която до момента може да се похвали с две титли в Англия с „Манчестър Юнайтед“ (2009, 2011 г.), Купата на лигата в Англия (с „Тотнъм“ през 2008 г. и с „червените дяволи“ през 2011 г.), Купа на България с ЦСКА (1999 г.) и рекордните 7 приза за Футболист на България.

 

"Няма как да спра да играя футбол. Постоянно го правя, поддържам се във форма. Това е нещо, което ще продължа да правя. Не съм обявил, че спирам с футбола. Нищо, че нямам отбор и не съм играл от известно време. Но щом не съм го обявил, значи има нещо, което може да се случи и за в бъдеще”, категоричен е той.

 

На поканите на Бербатов и Фиго откликнаха едни от най-обичаните и титулувани футболисти в света. Те обаче ще бъдат подредени на терена и ще се борят за победа от… четирима треньори. Двамата организатори са се договорили да поканят по двама наставници на тим.

 

Най-вероятно сър Алекс Фъргюсън ще посети София на 14 юни. "Поканен е. Може да се появат лица, които не са обявени, и да не дойдат такива, за които се знае", предупреждава Бербатов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4352 |30.04.2017 Бербатов: Бих играл в Китай . 0| 4029 |25.04.2017 Мозъкът на покушението срещу Алексей Петров в съда . 1| 3963 |19.04.2017 Президентът Радев: Очаквам да работим с кабинета на ГЕРБ . 0| 4606 |13.04.2017 Без дронове на Великден до „Св. Александър Невски“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads