Реклама / Ads
24| 6432 |17.12.2012 НОВИНИ

Берлускони забрави Дарина, сгоди се за 28-годишна

.
Франческа и Силвио
Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони публично призна, че има годеница. 76-годишният милиардер обяви годежа си в интервю за неговата телевизия Canale 5. Освен това Берлускони заяви, че ще се кандидатира отново за министър-председател, защото имал сили и идеи да управлява страната.
 
Любимата на политика милионер е 27-годишната Франческа Паскале, носителка на титлата „Мис Неапол". Красивата неаполитанка се изявява още като телевизионна водеща и съветник на Берлускони по въпросите на медиите.

По думите на Берлускони годеницата му притежавала и вътрешна красота, и има много твърди морални принципи.

"Тя ми е много близка, много ме обича, а аз изпитвам същото към нея. Дъщеря ми Марина я цени и също много я обича", откровеничи Берлускони.

„Най-накрая не се чувствам самотен", заяви 76-годишният медиен магнат. В момента Берлускони е в процес на развод със съпругата си Вероника Ларио.

Преди два месеца българката Дарина Павлова даде интервю за италианското издание „Оджи”, в което заяви директно: „След няколко незабравими вечери разбрах, че
 става въпрос за истинска любов Мисълта ми беше насочена винаги към него. Започнах да уча италиански и се преместих в Рим. Никога няма да мога да забравя първата ни нощ заедно.” След което продължава още по-открито: „Много жени говорят за предполагаемите си любовни истории със Силвио. Някои поддържат тезата, че са с него. Не знам дали е истина, или клюка. Изглеждат като незначителни личности, които са доволни да живеят от известността на някой важен мъж. Мнозина се възползват от факта, че той трудно казва “не”. Моят случай е съвсем различен, но любовта за мен е най-важното и искам да го защитя.”

 

Дарина била в депхресия след като разбрала, че след въпросното интервю Берлускони я отбягва. Дори вездесъщата й приятелка и самоопределяща се за лична гадателка на милионера Теодора Стефанова не можела да я утеши. Дарина била бясно също, защото Стефанова тръбеше по някои български телевизии, че предстои годеж и създаване на семейство между вдовицата на Илия Павлов и бившият премиер на Италия. Всичко това сега прилича повече на рекламен трик, защото очевидно Берлускони е имал съвсем други намерения.

Говори се, че Дарина има къща в Сардиния, останала й като наследство от империята на мъжа й. Тя бе в обкръжението на Берлускони, но дълго време избягваше да дава повече подробности за връзката им. След това изведнъж се похвали, че са изкарали нощни сексуални празници, наричайки ги: „Каква искра... огън!”.

Сега става ясно, че медийният магнат е избрал 28-годишно момиче пред зрялата нашенка. Стана ясно също, че едно от най-рекламираното предсказание на Теодора Стефанова за брак на Дарина със Силвио няма да се сбъдне. Не и тази година.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5801 |23.10.2012 Б. Нетаняху: Никога няма да забравим, че спасихте българските евреи . 1| 5889 |23.09.2012 Катуница година след гибелта на Ангел и Павел: Няма да забравим! . 25| 8718 |09.08.2012 Гадателката Т. Стефанова: Берлускони и Дарина са семейство . 23| 11444 |04.11.2011 Гадателката на Берлускони: 2012-критична; 2016-разпад на ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads