Реклама / Ads
23| 11374 |30.07.2012 НОВИНИ

Бияч на "братя Галеви" нападна жена в Дупница, троши колата й

.
Човек на братя Галеви, който се е грижел за охраната им преди време, преби млада жена в Дупница, зверски изпочупи колата й, след което се скри. Баталията се разиграла заради приятелка на пострадалата – Лидия Григорова, която биячът Николай Александров – Отверката ухажвал.
 
Той обаче бил известен в града с това, че унижава дамите, с които имал заигравка.

Освен това криел от Лидия, че е женен и я лъжел, че е сериозно влюбен в нея. Истината разкрила Миглена Очкова, защото не искала Лидия да пострада и да се чувства по-късно предадена. След като заявила на всеслушание, че Отверката лъже и че е лош човек, той се озверил. Момичетата веднага се качили в БМВ-то на Миглена и потеглили към полицията, където смятали да подадат жалба, защото Отверката грубо ги заплашил.

По пътя той пресрещнал колата им, блъсна я, счупил двете странични огледала и пребил Миглена от бой. За да предпази Миглена от юмруците на звяра, Лидия покрила тялото и със своето. Битата изпаднала в безсъзнание, малко по-късно се свестила и потеглили към полицейското управление. Там Миглена разказала, че като в мъгла си спомня зверските удари в стомаха, които и нанасял човекът на безследно изчезналите братя Галеви.

Исках да предпазя приятелката си, този човек лъже, че е бизнесмен, а всъщност е обикновен престъпник, казала в показанията си Миглена. Малко след кървавия екшън пишман ухажорът бил заловен и арестуван. Срещу него е образувано досъдебно производство за лека телесна повреда и увреждане на МПС. Отверката има две висящи дела за побиища, до момента не е осъждан. В Дупница спрягат името му с братя Галеви. Знае се, че той е един от биячите им.

По-късно шефът на районното полицейско управление в Дупница Борислав Динев съобщи, че Николай Александров - Отвертката е открит и задържан.

“Срещу него е образувано досъдебно производство за увреждане на МПС и нанасяне на лека телесна повреда на момичето, каквато са установили лекарите”, каза Динев.

Известно е още, че Николай Александров има две висящи дела за побоища и не е осъждан. В Дупница спрягат името му като на един от биячите на Братя Галеви.

 

преди време медии писаха, че гардовете на "братя Галеви" се намирали в трудно положение, защото им секнали заплатите от босовете. Красимир Оков, който бе от личните охранители на Пламен Галев, сега върти каравана до старата автогара и продава кафе. Държи и всички кафе автомати в града. Жоро Бозата има фирма за охрана и варди градинки и дискотеки.
Друг гард на дупнишките господари - Владимир Ангелов-Стъклето, е баняджия в затвора. Той държал ключа от общата баня в общежитието в с. Самораново и определял смените за къпане на съкилийниците си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 10890 |07.06.2012 Лихвари и биячи арестувани в акция „Тарикатите” . 6| 11512 |05.04.2012 Арестуваха лихваря-бияч Доневио от Банско . 14| 7076 |30.12.2011 Биячите на Порожанов били облечени като войници . 2| 5756 |07.05.2011 Бизнесмени биячи са арестувани в Благоевград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads