Реклама / Ads
5| 5105 |01.03.2008 НОВИНИ

Бил Клинтън напуска Хилъри, ако тя не стане президент

.
Сензационната клюка, че Бил Клинтън ще се разведе с Хилъри, обходи цяла Америка само за няколко часа. Според мълвата двамата се хванали на бас, че ако Хилъри не стане президент, ще разтрогнат брака си.
 
Новината не случайно се появява сега, смятат експерти, тъй като в момента Хилъри преживява труден период, защото кампанията й не върви. Шоковата новина изстрелял Пол Банистър, човек от обкръжението на сегашната губернаторка. "Ако Хилъри не седне в Овалния кабинет, тя ще покаже вратата на Бил. Такава е уговорката. Ако пък тя стане президент, Бил ще влезе в ролята на пръв лорд в Белия дом", заявил Банистър пред журналисти. 

klinton-monika.jpgЗа 32 години брачен живот Хилъри е изтърпяла множество изневери и скандали с Бил Клинтън и отдавна имала намерение да прекрати този брак. Предизборната надпревара обаче отложила радикалното решение. За да смекчи твърдото решение на съпругата си, Бил Клинтън се съгласил да участва в кампанията й.

На свой ред авторът на бестселъра "Клинтънови в Белия дом" Сали Смит твърди: "Тя си затваряше очите за изневерите на мъжа си. Дори когато избухна онзи скандал с Моника Люински, тя преглътна огорчението и унижението. Поради тази причина Бил бе принуден да предостави на жена си почти безгранична власт. По този начин тя се превърна фактически в съпрезидент. Даването на такава власт бе отплата за съпружеската й вярност". Самата Хилъри също е доста откровена: "Търпях 30 години изневери и недостойно поведение. Сега той е длъжен да си плати за това и трябва да ми помогне да стана президент".

Според Банистър цялата игра на "щастлив семеен живот" пред избирателите не е нищо друго, освен едно грандиозно лицемерие. Техният брак се крепи на политически интереси, категоричен е Банистър и допълва, че любовта между двамата отдавна е отлетяла.

Самият Бил също не бил силно привързан към брака с Хилъри. Наблюдатели посочват, че след загубата на Хилъри в онзи "супервторник" на 5 февруари, той престанал да се появява с нея на различни мероприятия. Нещо повече - според някои Клинтън нарочно саботирал кампанията на жена си, за да не стане тя президент и той да си тръгне. В такъв случай какво въобще ги задържа заедно, питат се много американци. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4652 |13.02.2008 Обама - фаворит; драми при Клинтън . 4| 6447 |29.11.2007 Щерев щял да предлага на Сакскобургготски да напускат заедно . 0| 8080 |28.09.2007 Анелия Мингова напуска парламента, Андрей Баташов става депутат . 0| 5259 |06.07.2007 Интърнешънъл Хералд Трибюн: Квалифицираните служители масово напускат Източна Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads