Реклама / Ads
19| 4744 |21.02.2010 НОВИНИ

Билборд с лика на Орешарски готви Станишев

.
Сергей Станишев
"Липсвам ли ви вече", щяло да пише на него.
 

Предстои трети етап на престъпна приватизация, предупреди в Пловдив председателят на БСП Сергей Станишев. След съсипването на селското стопанство и раздържавяването на българската индустрия от правителството на СДС, кабинетът „Борисов” посяга на публичния обществен сектор, информира пресцентъра на БСП - Пловдив. С това се отнемали основните конституционни, граждански и социални права на българите, категоричен бе бившият министър-председател. Според него с действията си държавата се отказва от своите основни функции, което Станишев илюстрира с примера за планираната здравна реформа. По думите му правителството налага опасен модел на управление чрез SMS–и, телефонни обаждания и натиск върху медиите. В този контекст БСП трябва да бъде силна, ефективна и лява опозиция, подчерта Сергей Станишев.

В доклада си пред председателите на общински и областни съвети той очерта основните цели и задачи, за да се върне доверието на обществото към политиките на социалистите. Той формулира основните акценти в работата на партийните съвети – диалог с гражданското общество, синдикатите, браншовите структури и работодателските организации по места.
БСП има нужда от атрактивна кампания за привличане на нови членове и симпатизанти, обяви Сергей Станишев. В тази посока ще се разчита изключително на Младежкото обединение за нови и различни идеи. До местния вот през 2011 г. социалистите имат много работа, обобщи председателя на БСП.

Преживяваме своите проблеми, но партията е в кондиция, анализира организационният секретар в ИБ Евгений Узунов. Проблемът с лидерството в БСП е решен, заяви и Сергей Станишев.

Той поздрави бившия министър на финансите Пламен Орешарски по повод 50-годишния му юбилей и осведоми, че Орешарски е най-добрият министър на финансите, който България е имала в последните 20 години. В телефонен разговор с Орешарски Станишев изпророкувал, че идва времето, когато БСП ще го поздрави с билборд, на който ще стои образа му с надпис: „Липсвам ли ви вече?"

В Пловдив се провежда Национално съвещание на БСП съвместно с председателите на областните и общинските съвети на партията. Присъстват и членове на Изпълнителното бюро на Националния съвет на партията и народни представители от Коалиция за България. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 4949 |07.12.2009 Янев готви безсрочни протести след среща с Борисов . 11| 4750 |03.11.2009 К. Добрев: Дончева готви нов ляв проект . 4| 6813 |08.09.2009 МОМН готви изненада за седмокласниците . 11| 5052 |23.08.2009 Кабинетът готви нова наказателна политика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads