Реклама / Ads
31| 6980 |01.04.2013 НОВИНИ

Сл. Бинев: Не съм с Алексей Петров, засвободата съм!

.
Слави Бинев
Бинев не бил подкрепян от Алексей Петров, опроверга евродепутатът. Настоявал обаче за пълна свобода.
 

Коалицията между ГОРД, "Свободен народ", Обединен блок на труда и "Защита" влиза в предизборната битка. Заедно с тези 4 формации, в коалицията участвали и редица граждански сдружения, осведоми лидерът на ГОРД и евродепутат Слави Бинев.

С проф. Кръстьо Петков обявихме, че няма да бъдем водачи на листи, а ще продължим да бъдем водачи за битката за свободата на България, вдъхновено каза Бинев и изреди: "Пълната свобода и в медиите, и в бизнеса, в самите избори, в съдебната система. Обединихме се около определени принципи. Това са патриотизъм, прагматизъм и правила. Хората искат решения".

 

Бинев не бил подкрепян от Алексей Петров, информацията за това била част от системата за дискретиране на опонентите от страна на управлявалите в последните години. Ако трябвало да се срамува от някого в тази държава, това били премиерът Бойко Борисов и неговия слуга Цветан Цветанов, дословно съобщи лидерът на ГОРД.

 

Бинев обаче не обясни, че лидер на "Свободен народ" е Теодор Дечев от ССИ, близък съратник на Алексей Петров. Не обясни също, че партийният вестник на Дечев се списва от съпруга на Кристина Патрошкова - гл. редактор на в. "Галерия", също считан за доста близък до Трактора. Освен това един от учредителите на партия "Свободен народ" е Марчело Джотолов – обвиняем по делото „Октопод”.

В неделя пък медиите информираха, че съпредседателят на "Свободен народ" Радослав Пашов е заявил, че Алексей Петров ще се включи като експерт в партията. Както казва Бинев: "Ние сме за свободата". Той и Алексей Петров.

Запознати със ситуацията в новата формация "Горда България" твърдят, че вече имало брожения в структурата. Широко рекламираният проф. Дуранкев като кандидатура за следващ премиер, вече давал заден ход заради Алексей Петров. Същото сторил и проф. Кръстьо Петков, който бил изненадан от пряката намеса на Трактора в новата формация.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 8121 |31.03.2013 Алексей Петров влиза в политиката с коалиция "Горда България" . 10| 5842 |21.03.2013 Смъртен случай отложи делото срещу Алексей Петров . 31| 6662 |17.03.2013 Алексей Петров пак обеща нечувани разкрития . 26| 9952 |16.03.2013 Цацаров: Отказвам да си играем игрички с Алексей Петров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads