Реклама / Ads
64| 5207 |25.03.2014 НОВИНИ

Бисер Миланов-Петното потвърди, че се е срещал с Бойко Борисов

.
Бисер Миланов-Петното разказал днес пред депутатите, с които се срещна, че антиправителствените протести, които започнаха миналото лято, са били платени. Плащало се и на участници, и на медии.Това обяви след срещата Сияна Фудулова от БСП, председателката на анкетната комисия.
 

Заседанието на комисията беше закрито за журналисти. Преди Петното пред депутатите се явиха хора от НСО, но те отказаха коментари след срещата.Петното се появи в сградата на парламента в бившия Партиен дом под конвой с белезници. Той беше арестуван в началото на тази година заради заплахи към хора от протестите по заповед на главния прокурор Сотир Цацаров.

Полицаите, които го придружаваха бързо го отведоха от залата и не дадоха възможност на журналистите да говорят с него.Миланов успя да каже само: "Елате в затвора да видите как стоя незаконно. Елате в затвора и ще ви дам интервю".Наскоро той се оплака, че е бил пребит от роми в затвора, но днес не се виждаха белези от бой по лицето му.

Фудулова разказа още, че Миланов потвърдил за среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. По думите й Петното не казал кой и колко му е плащал.Момчетата от НСО обявили, че не помнят дали Борисов е имал среща с Миланов. Това според депутатката от БСп и доста притеснително.

Бисер Миланов, по прякор Петното, е представител на гражданското движение „Свобода" и стана особено известен, след като беше на среща с премиера Пламен Орешарски в Министерския съвет и направи официално изявление след това.Името му нашумя и заради провокации по време на антиправителствените протести, заради което главният прокурор Сотир Цацаров нареди да го задържат.

Софийският районен съд (СРС) отмени задържането под стража на Петното и му наложи най-леката мярка за неотклонение - „подписка”. Веднага след това обаче му беше повдигнато друго обвинение и той отново влезе в затвора.45-годишният Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 86| 6609 |10.03.2014 Бареков: Никога не съм плащал на Бисер Миланов-Петното . 0| 4965 |21.02.2014 Отложиха заседанието на комисията за Бисеров и Петното . 45| 5094 |16.02.2014 Станишев: Борисов за пореден път потвърди, че ГЕРБ е на Цветанов . 7| 5277 |07.02.2014 Комисията за Бисеров, Борисов и Петното заседава при затворени врати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads