Реклама / Ads
51| 7712 |21.02.2013 НОВИНИ

Бисеров: Борисов и Цветанов - "братя Галеви"

.
Христо Бисеров
Депутатът от ДПС Христо Бисеров определи Бойко Борисов и Цветан Цветанов като "братя Галеви от ГЕРБ".
 

Бисеров направи реплика по повод изказване на вицепремиера Цветан Цветанов в пленарна зала при дискусията по повод оставката на правителството.

"Наглият" министър Цветанов задържа „Наглите", които отвличаха в мандата на Михаил Миков, заяви Цветанов в отговор на думите на депутата от БСП Михаил Миков, че Цветанов е нагъл.

„През 2009 г. - контактите на Станишев с лица, които участваха в изборите. "Информационно обслужване" от кой се управляваше и беше фактор в него? Защо се изчервявате, придобивате цвета на вашата партия? Забравихте ли за договора "Хохегер"? Защо тези пари бяха похарчени по този начин? За да демонстрирате колко сте добри в политиката в Брюксел? По Хохегер това лице, осъдено в Австрия, вие сте имали срещи с него. Защо не дадете отговор - дали някой в тези монополи има близки хора от дадените семейства, които са тук вляво? Защо не кажат дали техни синове или членове на семейства не работят в ЧЕЗ", попита Цветанов, като се обърна към Христо Бисеров.

„Назначихте персонално заместника си Калин Славов, който беше приближен с Азер Меликов, който трябваше да реализира паспортите за българска самоличност. Азер Меликов и Калин Славов промениха експертността и заложиха на политическата връзка", продължи вътрешният министър.
 
„Наглият" нагло спомена моето семейство. Никой в средите на моите близки няма общо с това, което спомена, отговори му Христо Бисеров.

"През 2011 г. кметът на София Бойко Борисов получи призовка от съда в Белград за очна ставка със Сретен Йосич. Той не отиде само защото стана министър-председател. След указа на президента Росен Плевнелиев премиерът Бойко Борисов ще бъде гражданинът Бойко Методиев Борисов и ще има среща със следовател и ще трябва да отиде на очна ставка със Сретен Йосич, но Бойко Борисов няма да бъде сам на подсъдимата скамейка, а ще бъдете двамата - двамата като братя Галеви от ГЕРБ", заяви Бисеров.

Нека Борисов разсекрети папката "Лале", където да се види, че престъпник, който бе разстрелян наскоро, там твърди, "Бойко взе всички пари".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 5161 |21.02.2013 Хиляди приветстваха Борисов . 108| 9429 |21.02.2013 Борисов: Доган ме поръча! . 63| 7249 |21.02.2013 Хора от цяла България пред парламента в подкрепа на Борисов . 49| 5137 |21.02.2013 Цветанов: Липсва смислен дебат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads