Реклама / Ads
26| 4992 |19.01.2011 НОВИНИ

Хр. Бисеров: При таен вот, кабинетът може и да падне

.
Христо Бисеров
ДПС е в сценарий, съобщи Бисеров, който бил член на най-професионалната партия в България.
 

Няма аналогия с едно време, защото истинска оставка се подава, когато партията ти е на власт
, когато освобождаваш партиен пост, обяви по БТВ Христо Бисеров от ДПС, който също изчакал в студиото, за да заеме мястото си, искайки в един момент да си тръгне. Той си спомнил за събитията преди 10 години, но темата на деня била защо Касим Дал постъпва по този начин.

Дал се постави над партията, направи нещо, което и Доган не е правил, възмутен беше Бисеров. Касим Дал дал една година време на ръководството да намери верния път. И на себе си ли е дал този срок, нали е член на ЦОБ, попита Бисеров.

Дал познава досието на г-н Доган от години, още когато беше във властта. Можеше тогава да си подаде оставката. А обвиненията му са точно за времето, когато ДПС е било във властта. Защо не подаде оставка тогава, повтори той.

Става въпрос за клеветническа кампания, думите му уронват престижа на партията; ние сме в сценарий; първо имаме оставка с кратки мотиви, после писмо с дълги мотиви и клеветнически доводи - че хората се използват като салфетки и пр. Касим Дал не говори никъде и никога, напомни той. Поканете го, за да разберете кой пише сценария, каза Бисеров и каза, че в поведението му се виждал сценарий, който не вписвал в заявките, че не желае лидерския пост.

Вотът на доверие е акт, който вдига политическата цена на Атака, няма да се учудя, ако това е тяхна идея, каза Бисеров и добави, че позицията на ДПС не била обсъждана, но не бива да има съмнения, че ще се гласува против.

По повод на срещата между Дал и турския премиер Ердоган Бисеров каза, че и до днес не се знаело какво са си говорили
, въпреки че многократно искали информация за нея. Според Бисеров Дал я поискал. Нито един колега не намери мотив да оправдае поведението на Дал, коментира той изключването на колегата му от ПГ. Дал е непочтен, съобщи Бисеров.

Партията ДПС е най-професионалната партия в България
, констатира Бисеров. Доган щял да проговори, когато сметнел, че това е необходимо. ДПС ще затвърди позициите си в местната власт и ще е активен участник в президентските избори, каза той и уточни, че темата още не е обсъждана. Ако има таен вот, кабинетът може да падне, допусна Бисеров.

В същото време говорителят на ДПС и зам.-шеф на ПГ на ДПС Камен Костадинов каза по БНТ, че сега не било време ДПС да сменя лидера си. При такива тежки обвинения срещу колегите си, се очаква да имаш куража да застанеш срещу тях, а г-н Дал не го направи. Явно става въпрос за план за дестабилизация на ДПС, за изпълняване на чужда воля, коментира той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4877 |23.12.2010 Кабинетът гласува още 1.6 млн.лв. за здраве . 124| 14613 |19.11.2010 Слави Трифонов: Кабинетът и Борисов са некомпетентни . 24| 4657 |06.11.2010 Кабинетът ще търси облигационен заем . 3| 4914 |18.10.2010 Кабинетът вече изхарчил резерва за тази година

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads