Реклама / Ads
5| 8930 |31.10.2013 НОВИНИ

Битата участничка в „Мис България 2013“ се показа посинена по НТ

.
Нападателите ми викаха: "Ще те убия", докато ме блъскаха и ритаха в таксито пред дискотеката, заяви участничката в тазгодишния риалити формат на TV7 „Мис България 2013“ – близначката Моника Ланчева в "Часът на Милен Цветков". Моделката е с посинено око и ръце, след като в петък е била пребита пред дискотека в Русе от трима мъже.
 

"Бяхме на дискотека, изцяло женска компания. Празнувахме рожден ден и до момента, в който си тръгнахме, вечерта беше наистина приятна. Когато излязох и се качих в таксито трима мъже ме нападнаха, започнаха да ме дърпат, блъскат и ритат. Аз пробвах да се защитя, сестра ми също се намеси. Не знам каква е причината за атаката, не съм разговаряла с никого в дискотеката в Русе, освен с моите приятелки", разказа Моника.

В разговора беше включен и управителят на дискотеката Симеон Симеонов. Той се опита да защити компанията, атакувала близначките. "Целият проблем е станал в таксито. Имало е конфронтация в дискотеката между двете компании. Една от двете девойки, не мога да знам коя точно, защото са близначки, хвърли чаша по другата компания, удари една от девойките там и й счупи очилата. Съжалявам за станалото, но конфронтация имаше, видях го с очите си. Помолих колегата да изведе момичетата през аварийния изход до таксито, а аз останах долу, за да усмирявам останалата част от компанията им", заяви Симеонов.

 В този момент сестрата на Моника - Вероника се намеси и заяви, че 15 минути преди участието им в предаването, Симеон Симеонов й се обадил по телефона. "Г-н Симеонов ми се обади да ме предупреди да внимавам какво ще говоря. Кой го е страх толкова, не мога да разбера", заяви Вероника. "Не смятам, че съм извършил някакъв грях, че съм се обадил. Не са им направили нищо в заведението", отхвърли обвинението управителят.

Вероника се опита да синтезира ситуацията с няколко изречения като каза, че когато са тръгнали да напускат заведението, малко преди изхода, някаква жена хванала Моника за косата. "След което 4-5 мъже се намесиха, дойде охраната и започна да ги разтървава. Метнах чашата, след като задърпаха сестра ми и започнаха да я скубят", каза Вероника. Извършителите на побоя Свилен Тавата, Форито и Димитър Тамагочито са известни в Русе и са редовни клиенти на дискотеката, стана ясно още от разговора в студиото на Нова тв.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5630 |16.09.2013 След три месеца връщат тялото на убитата Стефка . 5| 6957 |08.09.2013 Бащата на убитата Стефка: 70 дена не можем да погребем дъщерята . 44| 5726 |08.07.2013 Петър Москов: Алибитата на тази власт са към края си . 9| 7456 |13.10.2012 Майката на убитата ямболска адвокатка: Присъдата отново погреба Надето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads