Реклама / Ads
19| 9098 |17.06.2016 НОВИНИ

Бивша гимнастичка за Цвети: Подло е това ръководство!

.
Анастасия Кисе
Има една велика госпожа, за която...В шок съм от ръководството на гимнастиката... Как може някакво си Европейско първенство да бъде по-важно от човешкия живот??? Всички тези изказвания, интервюта, статии – всичко това е смешно... Цял свят се смее!, пише на страницата си Анастасия Киссе.
 
Тъжно е, че получавам съобщения от други държави с думи: „Настя, а българските треньори наясно ли са какво се е случило с Цвети?“ Те просто си ходят, смеят се, снимат се, а по-добре би било да си съберат багажа и да отидат при нея!!!“ - пише още Анастасия.

„Да, наясно съм, че никой истината и не знае как се е случило всичко и не бива да се обвинява никого, но е подло и низко как постъпва ръководството!!!“ - продължава бившата състезателка.

Анастасия Киссе споменава „велика госпожа“, чието име не посочва, но счита, че този човек не заслужава нейното уважение, защото изказванията й са подли, низки и отвратителни. „Както казва великата госпожа, която казва - давайте да затворим темата и да насочим всички усилия към момичетата и Европейското. Как не я е срам да даде такова интервю. Това е подло, низко и отвратително, това е човек, който не заслужава моето уважение. Бих искала да видя, ако това не дай Боже се случи с гимнастичка от нейния клуб, какво би станало. Главното е, че нейните гимнастички от нейния клуб са там, затова дайте да забравим за Цвети до понеделник, за да мине Европейското първенство. Долно е. Но всеки ще си плати за думите си“, коментира още възмутената Киссе.

„За съжаление, в България не съществува подкрепата един за друг, всички се опитват да излязат бели, а главното е, да не си виновен за нищо.“

„Защо, когато аз имах проблем с психиката, моите родители, докторът, треньорът, успяха да се справят. Да, ситуацията е сложна при нея от детството, но трябва да намираш подход към децата, а ако не можеш – мястото ти не е при децата, с които не можеш да се справиш“, казва още Анастасия Киссе.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5988 |15.06.2016 Кръстникът на Цвети: Как можаха да оставят това дете! . 3| 4226 |08.06.2016 Окончателно: Три години условно за бившата шефка на Агенцията по вписванията . 0| 5533 |09.03.2016 Семейни войни: Екс съпруг "поръча" колата на бившата си . 8| 4342 |07.10.2015 ВКС: 3 години условно за бивша шефка на ВАС във Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads