Реклама / Ads
64| 9305 |24.11.2011 НОВИНИ

Бивши атакисти: Деница Гаджева се затваряше до късно с Волен

.
Волен Сидеров на митинг
Тя обсеби партията. Докато Капка стоеше зад Волен, но никога не е искала да я обсеби. Бившите атакисти разказаха и за финансови злоупотреби в Атака.
 

За финансови злоупотреби в ПП Атака разказаха по БТВ Ивайло Минов и Мартин Мартинов, бивши членове на Атака. Един пример за това била поръчка за хиляди бройки пластмасови химикалки на стойност 3,80 лв, които реално стрували стотинки. Така били "оправдани" близо 120 000 лв, разказаха активистите. Ремонтите на Врабча и на Славейков пък стрували над 1 милион и половина. Цените и там били завишени.

Г-н Сидеров не ми е внасял две години осигуровки, добави Минов. Вярвахме му на този човек, вярвахме, че се бори за България. Първият договор, който те подписали, бил за 500 лв, но получавали 1000 лв. Понякога въобще не получавали заплата, друг път - само половин. Двамата разказаха, че по време на предизборните обиколки често активистите отсядали в петзвездни хотели, харчели огромни суми за уиски.

Сидеров се промени доста, констатираха още те. Той напр. сядал на масата и правел по 5-6 000 лв оборот по време на кампанията, докато хората гладували, добавиха двамата като очевидци. Носели се и слухове за вила на Сидеров на Лазурния бряг, но те не нямали доказателства за това.

Капка винаги е стояла зад Волен, но, това, което говори той, че тя искала да обсеби партията, не е вярно. Деница Гаджева я обсеби, разказаха те. Тя влиза в неговия кабинет и остава там доста дълго, вкл. и през нощта, добавиха те. И разказаха, че понякога на участници в митинги се плащало.

За размириците край Баня Башъ те разказаха, че Гаджева извикала хард група от Габрово, водена от скинхед, с цел да станат неразбории. Гаджева съсипа младежката организация, добавиха те. Били купени няколко торби с яйца, на които мюсюлманите отговорили с камъни.

Бяхме край Катуница, отидохме да сложим цветя, но не сме участвали в палежа, завършиха атакистите.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5120 |21.11.2011 Д. Гаджева подаде оставка от ЦС . 26| 5160 |19.10.2011 Екипът на Кадиев - все бивши, вкл. и от ДАНС . 21| 12881 |22.08.2011 Заради любовна свада бивши авери се гърмят на "кръстовището на смъртта" в София . 2| 4960 |22.07.2011 Бивши военни гепили кабелите в Ямболско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads