Реклама / Ads
13| 9250 |13.12.2012 НОВИНИ

Бизнесмени си поръчвали и закръглени моделки

.
Предстои да бъдат разпитани 50 манекенки. Разследващите вече са разговаряли със Светлана Василева, по-известна като Гонзовица. Според Тодорова тя също набирала красавици за сексуслуги.
 

- Прати някоя по-закръглена, че нещата са сериозни.

- Ясно, за онези хапчета за отслабване ли искаш модела?
 

Диалогът, записан със специални разузнавателни средства, е от 23 март и е между Мисис България 2008 Ралица Тодорова и Цвятко Цветков, шофьор на Антон Петров-Хамстера. Миската, която осигурявала манекенки на мераклии с дебели портфейли, е ключов свидетел по делото срещу Хамстера, Мистър България Мирослав Йончев и Цветков, разказва в. 24 часа.
 

Тримата бяха задържани на 26 юни по обвинение, че са организирали група за склоняване към проституция. Оттогава Ралица е под постоянна охрана. Вчера Софийският градски съд отказа да пусне на свобода Йончев, който е управител на агенция My Agency. “Досега не съм бил задържан, носител съм на всички отличия по фитнес. Освободете ме”, поиска Йончев, който освен модел е и шампион по фитнес и културизъм.

В прихванатите с бръмбари разговори изскочило и името на Ирина Папазова, носителка на повечето права на конкурсите за красота. “Има две-три хубави момичета за чужбина и ще се обадим на Ирина да ги прати”, изрекъл в разговор с Цветков наследникът на Ралица в агенцията Павел Стойков, също свидетел. Папазова ще бъде викана като свидетел по делото, обяви прокурор Милко Момчев.
 

“От 1992 година “Интерсаунд” работи с над 10 от най-престижните световни модни агенции. Ние сме представители и на “Форд моделс” за България”, обясни Ирина Папазова и допълни: “Имаме взаимоотношения с всички по-големи агенции в България, в това число и My Agency. Когато има кастинги за реклама тук или за чужда модна агенция, се свързваме с тукашните и каним и техни манекени да се явят. Така че на нашите кастинги са се явявали модели включително и на тази агенция. До този момент обаче няма реализирана тяхна манекенка зад граница. Самия Мирослав Йончев изпратихме да представя страната ни на световния финал на конкурса “Менхънт”.
 

Предстои да бъдат разпитани 50 манекенки. Разследващите вече са разговаряли със Светлана Василева, по-известна като Гонзовица. Според Тодорова тя също набирала красавици за сексуслуги. Сред компаньонките на Хамстера изскочило и името на фолкпевица, която заработвала по 1000 лв. на нощ. Моделките изкарвали по 600 лв. за час, 800 за 3-4 часа и 1000 лв. за цяла нощ. Разследващите се натъкнали и на десетки имена на бизнесмени, някои от които известни.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5113 |14.03.2012 Закопчаха общински шеф, рекетирал бизнесмени . 19| 6244 |28.02.2012 Трактора вземал бизнесмени за заложници . 113| 7474 |09.02.2012 Слави Бинев направи ГОРД с интелектуалци и бизнесмени . 32| 8341 |19.09.2011 Арестуват бизнесмени, точили пари от "МТел"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads