Реклама / Ads
16| 12902 |14.07.2020 НОВИНИ

Благодаря на прокуратурата, че пусна записа с Огнян Стефанов. Така лъсна всичко!

.
Само мога да благодаря на прокуратурата, че пусна записа от разговора между хазартния бос Васил Божков и журналиста и създател на Фрог нюз Огнян Стефанов. Защото си представям какви конспирации щяха да се завъртят в главите на много хора след страховития анонс на говорителката Сийка Милева от тази сутрин, свързан с разкрития за антидържавна дейност.
 

Случилото се е урок най-вече за българските журналисти. Защото, ако са проявили малко кураж и са решили да чуят гледната точка на “неправилната страна”, или пък тя е проявили активност и  ги е потърсила, може и те да попаднат в графата “врагове на народа”.  Всеки разумно мислещ човек, щом чуе този “предателски” разговор, ще си даде сметка за мащабите на злото, което може да потропа на всяка врата, ако не си приятел на мафията,  ако си вършиш съвестно работата и ти пука за тази страна. 

 

За моя радост такива хора вече виждам всеки ден по площадите не само в София, но и в цялата страна. Чудя се само дали главният прокурор Иван Гешев и хората му си дават сметка, че когато човек веднъж вече е бил в отвъдното заради същото такова зло и по волята на Бог и усилията на  лекарите, се е върнал жив оттам, вече няма нищо, което да го уплаши при простосмъртните. “Изпитал съм това, от което почти всички хора се страхуват. Видял съм смъртта. Почувствал съм я. И трябва да ти кажа, че не е страшно”, ми сподели Оги преди време. 

 

Преди прокуратурата да съобщи днес за страховитите обвинения към него, снощи той участва в шоуто на Слави. Като че ли съвсем случайно припомни думите на Стефан Караджа, казани, когато всички около него са виждали, че ще загинат: “Една кръв ни остана и една земя, която да я попие!”. Сега си давам сметка, че нищо не е случайно. 

Надявам се и вярвам, че прокуратурата ще публикува и другите 2-3 разговора, проведени между Огнян Стефанов и Божков. Надявам се, но надали обвинението има интерес да го направи. 


Катя Илиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 56| 6897 |14.07.2020 Гешев към посолството на САЩ: Благодаря за подкрепата! . 35| 6980 |11.07.2020 Полицията ”клекна”, пусна протестиращите до плажа. Младеж вика: ”Хора, това не е онзи плаж!” /снимки/ . 7| 4727 |10.07.2020 Пуснаха президентския съветник Илия Милушев срещу 20 хиляди лева гаранция . 3| 4506 |09.07.2020 ”Системата ни убива”: Дариткова пропусна хората с увреждания. Доказа, че на държавата не й пука за тях

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads