Реклама / Ads
0| 3618 |03.12.2018 НОВИНИ

Близките на падналата жена в яма с вряла вода ще съдят Топлофикация-Русе

.
След като жена падна в дупка с вряла вода в Русе, от „Топлофикация” обясниха, че през уикенда няма дежурни екипи. Нергиз е с тежки изгаряния. Инцидентът е станал в събота вечерта в междублоково пространство в квартал „Изток”.
 

Към момента мястото е оградено с метални огради, но отстраняване на аварията не е започнало. 

 

„Психическото състояние на майка ми в момента е слабо. Още е в шок. Ще има поне още една операция. Ще има белези и затова е необходима и пластична операция. Чакаме докторите да кажат какво предстои. Цялото семейство се чувстваме много зле”,  каза в ефира на „Здравей, България” синът на пострадалата Нергиз Миран Юсеинов.

 

„Прибирахме се с жена ми. Отидох до магазина и те ме чакаха с моя приятел. Хлъзгаво е вървяхме в редица тримата. От петък знам, че има авария. Докато й кажа да мине надясно и тя падна в дупката. Добре, че моят приятел беше зад нея и я издърпа. Веднага се обадихме на 112”, разказа съпругът на жената Бейхан Тахиров.  

 

„Единственият регистриран сигнал при нас е от събота преди обяд. Веднага е изпратен човек на мястото. Видял е излива на вода, но поради това, че е почивен ден повредата не е отстранена. Не разполагаме с необходимия капацитет на топлофикация откъм хора и техника. Освен това в този ден е имало и доста други обаждания”, заяви зам.-началникът "Топлопреносни мрежи"  в "Топлофикация –Русе" Георги Коларов. Той допълни, че такъв излив се получава често при  прилагането на този тип топлопроводи.

 

„Когато стане инцидент в работен ден, реагираме при първа възможност. При тези ниски температури отстраняването на авария отнема повече от 24 часа. От днес ще започнем разрешаване на проблема”, каза още Георги Коларов.

 

Близки на пострадалата заявиха, че нямат намерение да се срещат с „Топлофикация” и ще ги съдят до последно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3585 |29.11.2018 Жена заплашва да взриви банка във Франция . 0| 3713 |13.11.2018 Коне предизвикаха катастрофа, бременна жена е ранена . 0| 3748 |12.11.2018 Издирват заподозрения за убийството на жена в Горна Оряховица . 0| 3630 |08.11.2018 Отровен с татул: Беше ми лошо, а жена ми губеше съзнание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads