Реклама / Ads
109| 19866 |21.03.2013 НОВИНИ

Близнашки, убийствен: Колкото и да мразят хората Борисов, два пъти повече ненавиждат Станишев

.
Георги Близнашки разкритуква лидера си
БСП е на път да претърпи много тежко поражение в тези избори; досега се оттеглиха стожери на партията, хора честни и почтени. Ще видим фигури, които обществото не понася, смята социалистът.
 

За мен моята оставка е свършен факт, друг е въпросът, че процедурата не е доведена докрай. Важното е, че съм си дал сметка, че с тези хора не може да се върви напред, не може да се стигне далеч, заяви по БНР Георги Близнашки, който е член на НС на БСП в оставка.

В партията по принцип е горещо, защото този разговор започна много късно, каза още Близнашки. Според него лицата, върху които пада сянка на съмнение, отдавна трябвало да се оттеглят от активната политика, защото в навечерието на изборите е твърде късно.

Стремежът на Сергей Станишев е следващата парламентарна група да е изцяло послушна и да гледа лидера в устата и да следва всяка негова повеля, продължи професорът. Със Станишев нещата тръгнаха много на зле; особено през последните 5 години той води партията от едно поражение към друго поражение. БСП ще трябва да си плати цената за този стил на поведение.

Досега се оттеглиха стожери на партията, хора честни и почтени. Хора, без които парламентарната група ще олекне. Георги Пирински придаваше солидност на цялата тази партия, той е един от основните двигатели на промяната в тази партия. На предстоящите листи ще видим фигури, които обществото не понася, но със сигурност ще бъдат водачи, каза още Близнашки.

Беше забавно човек да гледа изявления на Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, които непрекъснато се въртят в антуража на Сергей Станишев. Те са от най-близкото му обкръжение и изведнъж самите те обявиха, че се случва нещо невероятно. Не е толкова невероятно, когато се даде сметка, че колкото и да мразят хората Бойко Борисов, два пъти повече ненавиждат самия Сергей Станишев, каза още Близнашки.

Много се съмнявам, че Сергей Станишев може да изиграе ролята на агент на промяната и то в последния момент, в навечерието на изборите. 
Понеже социолозите от антуража на Станишев нарочиха Румен Петков и Румен Овчаров за жертвени агнеци, те нямат никакво желание да изиграят тази роля, смята социалистът. 

БСП е на път да претърпи много тежко поражение в тези избори и това няма да се дължи само на зле подредите листи. А ще бъде резултат на една много късогледа политика, която не държи сметка за големите тенденции в общественото мнение.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5850 |05.03.2013 Дядо Николай: По-добре в рая без часовник, отколкото в ада с часовник . 31| 10655 |17.02.2013 Хороскопът на Бойко: по-голям възход отколкото на канцлера Шрьодер . 15| 7125 |31.01.2013 Ципов: Сега е по-спокойно в страната, отколкото при тройната коалиция . 83| 6031 |17.01.2013 Г. Първанов: След изборите ще е по-сложно, отколкото при формирането на тройната коалиция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads