Реклама / Ads
6| 4790 |05.12.2018 НОВИНИ

БОЕЦ искат оставки с протести и черни чадъри пред съдилищата в страната

.
Представители на Гражданско движение ”БОЕЦ”
ГД „БОЕЦ“ излизат на масови протести на 11.12.2018, в 12.00ч., пред съдебните палати в страната и столицата. Акцията е в подкрепа на независимите български магистрати изправили се срещу мнозинството на мафията във ВСС и Цацаров. „Излизаме с черни чадъри, като символ на чадъра, който прокуратурата е разтворила над мафията и символ на убийството на българското инакомислие от диктатурата на мафията и ченгетата“, написа Георги Георгиев.
 

Мотивите за протеста и исканията бяха обявени в социалните мрежи от Георги Георгиев от ГД "БОЕЦ". Ето какво написа той:

 

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА изрекоха в национален ефир Владислав Горанов и Бойко Борисов.
Няма да коментирам апартамента на Горанов, това ще му изяде главата и дори Пеевски няма да го спаси. По точно главата ще му изяде алчността, наглостта и самозабравянето.
Ще коментирам твърдението, че щели да въведат "касови бележки на бензиностанциите, от които да е ясно каква е печалбата им, така както на бележките за тока"
Няма такива нагли лъжци!

 

Всички сме плащали задълженията си за ел. енергия и НИКОЙ, НИКОГА не е виждал в получена фактура, каква е печалбата на ЕРП-то. Има много друга информация, но не и печалбата. Борисов изрече още една лъжа в ефир. Че не знае каква е печалбата и колко данъци плаща ЛУКОЙЛ и че те трябвало да кажат каква им е печалбата. От повече от десет години ЛУКОЙЛ не са платили НИТО ЕДИН ЛЕВ данък върху печалбата, въпреки многомилиардните приходи. От над десет години ЛУКОЙЛ работя официално на загуба, А РЕАЛНО ДЕРАТ НАД ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА от гърба на българите, без да плащат данъците. И Борисов добре знае това. Защото през този период той почти непрекъснато е начело на държавата и осигурява на Валентин Златев чадър за данъчни и финансови измами. Разбира се, това не е безплатно. В същото време Владислав Горанов през този период е зам. министър на финансите с ресор НАП и след това два мандата министър на финансите, като в това му качество е и председател на управителният съвет на НАП! Дружества, като ЛУКОЙЛ са със специален статут и наблюдението над тях и дейността им се осъществява от няколко независими органа, като един от тях е НАП. Преди от БОЕЦ да обявим данните за 16-те МИЛИАРДА източено ДДС, поискахме тази информация министерството на финансите. Тогава Горанов се скри зад същата лъжа - "не разполагам с тази информация". Министъра на финансите, който по Конституция е длъжен да упражнява контрол върху дейността на НАП, който изготвя и предлага бюджета на държавата, твърди, че не знае какъв е размера на несъбраното ДДС, което се измерва в десетки милиарди! Сега по същият начин Буда и Горанов твърдят, че не знаят каква е печалбата на ЛУКОЙЛ,и Валентин Златев, но в същото време Борисов твърди, че знае каква е заплатата на карикатуриста Христо Комарницки. СТИГА БЕ!

 

Държавата се управлява от шепа олигарси, ченгета и мутри и един от тези кукловоди е Валентин Златев. Наред с Пеевски, Гергов, Божков, Бориславова и тн. Борисов и Горанов са представители на съответните мафиотски кланове в управлението. Един вид те са гарантите, че всеки от "началниците" ще получи парчето от баницата, която му се полага. А под началници разбирайте и Путин, и Ердоган...Това е едно динамично равновесие, на едни нива дебелите водят битки помежду си за кожата на народа и за контрол върху различни институции, на други нива интересите им съвпадат, а всички заедно пазят статуквото, което им дава възможност да крадат безнаказано.

 

Борисов не само че знае каква е печалбата на ЛУКОЙЛ, а и внимателно следи тези данни, защото десет процента от тази печалба заминава в неговите офшорни сметки. Около 120 милиона годишно. Толкова плаща Златев на Буда, за да си затваря очите мутрата за дрането на ЛУКОЙЛ. Одраните сме ние, а угоените са те. По същата схема Борисов получи и десет процента от БУЛГАРТАБАК. Както и Пеевски. По същият начин и десет процента от всяка по-голяма обществена поръчка отиват директно в сметките в офшорките на Буда.
Да се върна на темата за печалбата на ЛУКОЙЛ.

 

КАКВА Е СХЕМАТА?

 

Схемата е универсална и елементарна. По същата схема и ЕРП-тата надуват сметките ни за ток. Огромна част от печалбата се крие чрез изкуствено завишаване на разходите, което води до отчитане на минимална печалба, а в случая на ЛУКОЙЛ и дори до загуби в документалните отчети. Начините за това са много. От верижни кухи сделки с редица дъщерни фирми, които надуват цените за доставка на суровини и материали, до договори за външни услуги за огромни суми със свързани фирми. ТЕЗИ ФИРМИ по принцип са офшорни компании, които източват и насочват печалбата на тези дружества в сметките на дебелите , а в края на веригата ЛУКОЙЛ, или ЧЕЗ отчитат загуби, или минимални печалби. И мафията гарантира ефективността на схемите чрез контрол върху уж независимите държавни институции и органи, които трябва да извършват контрол и проверки. Когато някой спре да плаща, или се поклони на друг господар, което нарушава мутренското равновесие следва война и проявленията на тези войни са случилото се с ЧЕЗ , с Дунарит, или с някои от така наречените олигарси. Тогава някой от дебелите се опитва да сложи ръка върху бизнеса на провинилият се , или поне да го смачка за назидание. Единственият начин за спасение е, да целуваш ръка и да си платиш или да бягаш от страната . В случая с ЧЕЗ, Борисов има и друг мотив. През 2013г. той разбра, че който държи шалтера, той може да сваля правителства и да контролира масата. Това е оръжие, което той се опитва да овладее чрез свързаната с него и СИК Гинка.

 

ДА ОБОБЩЯ. Няма никакво значение какви касови бележки ще получавате на бензиностанциите докато мафията стои начело на държавата. Няма дори никакво значение дали цената на бензина е с десет стотинки по ниска, ако начело на държавата стои мафията, защото тя ще продължава да ви краде по десетки други начини. Ако искаме да излезем от блатото в което се давим първо трябва да отстраним мафията от властта. После следва всичко останало. Отстраняването става по един начин - протести с ясни цели и бой до дупка и след това съд, затвор и отнемане на незаконно придобитото имущество. Дебелите знаят това и се опитват да задушат всеки опит за реален протест и в същото време да подчинят и превземат напълно съдебната система, като смачкат последните оцелели независими магистрати.


БОЕЦ обединихме тези процеси и на 11.12. в 12.00ч. излизаме пред съдебните палати в страната и столицата, в знак на подкрепа за независимите български магистрати изправили се срещу мнозинството на мафията във ВСС и Цацаров. И поставяме няколко точни и ясни искания и цели в протест под надслов "НЕЗАВИСИМ СЪД - СВОБОДНА ДЪРЖАВА! ДА ЗАЩИТИМ ДОСТОЙНИТЕ"


- Прекратяване на репресиите над Лозан Панов, Методи Лалов, Бойко Аатанасов , Калин Калпакчиев и колегите им.
- Оставка на Цацаров.
- Оставка на Буда.
- Електронно гласуване.
- Граждански контрол върху изборният процес.
- Закон за Лустрацията.
- Независимо международно разследване на ДДСгейт, ДжиПиГейт и убийството на журналистката Виктория Маринова.


И това е само началото. Излизаме с черни чадъри, като символ на чадъра, който прокуратурата е разтворила над мафията и символ на убийството на българското инакомислие от диктатурата на мафията и ченгетата.


И очакваме подкрепа от всички будни и непримирими граждани. Всички едновременно в цялата страна, в един ден и час, с едни и същи ясни цели и искания. Това е начина. Да защитим достойните и да се изправим срещу дебелите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 15449 |05.12.2018 Колтуклиева: Дали не искат за шеф на КФН да сложат приятеля на Горанов- Бойко Атанасов . 1| 3906 |03.12.2018 Адвокатите на Иванчева ще искат отвод на прокурорите . 8| 5722 |30.11.2018 БОЕЦ ще защитават Лозан Панов, независими магистрати и журналисти . 10| 10220 |30.11.2018 Вижте кои прокурори искат от съда да бойкотира проверката на ВКС по делото „Иванчева“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads