Реклама / Ads
3| 5663 |14.11.2018 НОВИНИ

БОЕЦ призова за данъчен протест

.
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев
Гражданско сдружение БОЕЦ обявява данъчен протест. „Докато храним мафията със собствените си пари, няма как да се преборим с нея! Спираме да плащаме на убийците си.“, се казва в призива.
 

От организацията отбелязват: Страната е раздирана от десетки протести с множество социални искания. Протестите са провокирани от липсата на справедливост, беднотията и зверската корупция. Хората протестират срещу последствията, а БОЕЦ насочваме съпротивата си срещу причината- мафията превзела държавата ни. И тази мафия има своите имена – Бойко Борисов, Цветанов, Пеевски, Доган, Нинова, Първанов,Сидеров, Каракачанов, Симеонов, Златев, Божков, Гергов и тн.

 

-16 милиарда източено ДДС – виновни няма!

 

-1.5 милиарда откраднати от Здравната каса – виновни няма!

 

-2 милиарда откраднати през схемите на ДжиПиГейт – задържани няма!

 

-2 милиарда годишна печалба на ЛУКОЙЛ – НУЛА лева платени данъци!

 

-43 милиона за Гергов има, а за децата с увреждания пари НЯМА!

 

-2.4 милиона за охрана на Пеевски има, а за онколекарства пари няма!

 

-България е най-корумпираната държава в ЕС – осъдени за корупция – няма!

 

-България е най-бедната страна в ЕС – защото ни управлява мафията!

 

Много малка част от възможните примери.

 

Има и още една причина – непроведената Лустрация. В момента агент на ДС е военен министър, главеният прокурор и министъра на парвосъдието са членове на БКП, начело на МВР е шофьора на Мето Илиенски, а премиер е треторазядната мутра от СИК – Бойко Борисов. Десетилетия мафията източва парите ни, а народа живее в мизерия и отчаяние, милиони бяха прокудени от родината им. Прокуратурата е превърната в мутренска бригада, а всички институции са подчинени на мафията. Правовата държава и демокрацията са заменени от мафиотска „стабилност” и мутренска диктатура. Липсва справедливост и свобода на словото, корупцията, като злокачествен тумор е разяла цялата държавна „конструкция”. И единственият изход от тази ситуация е отстраняване на мафията от властта. Милиардите, които ЕС наля през еврофондовете само направиха мафията ни още по могъща, като огромна част от тези пари потънаха в джобовете на Борисов, Пеевски и слугинските им обръчи от фирми и съучастници. Политическите партии на прехода са оказаха просто мафиотски кланове с общ генезис за ограбване на народа. Милиардите, които ние плащаме под формата на данъци, акцизи и осигуровки, отново потъват в офшорките на дебелите през обществените поръчки, ДДС измамите и корупционните схеми, като ДжиПиГейт, а за да лекуваме болните си деца и близки събираме левчета с СМС-и.

 

САМИ ПЛАЩАМЕ, ЗА ДА НИ КРАДАТ И УБИВАТ!

 

Спираме да храним убийците си. БОЕЦ призоваваме за данъчен бойкот и физически протести със следните цели:

 

-Отстраняване на Борисов и престъпното му правителство.

-Отстраняване на Цацаров.

-Закон за Лустрацията.

-Електронно гласуване и граждански контрол върху изборният процес.

Няма абсолютно никакво значение, дали бензина е с 10 стотинки по евтин, докато начело на държавата стои мафията. Няма абсолютно никакво значение, дали „гражданската отговорнос“ е двеста лева, или триста лева, докато мафията одира милиарди от гърбовете ни. И не искайте нищо от тях, искайте само да ги няма. И продължавайте да искате – съд и затвор за престъпниците!

Искаме дизела да е три лева, но Цацаров, Борисов, Пеевски, Цветанов,Нинова, Сидеров, Каракачанов, Симеонов, Златев, Гергов, Станишев, Доган, Първанов, Божков и всички грабили народа и държавата ни да са в затвора, а управлението да е в ръцете на честни и кадърни хора. Искаме „гражданската отговорност“ да е петстотин лева, а средният доход на българите е да поне на нивото на Словения. И за да се случи това, първо трябва да отстраним мафията и ченгетата от властта, да си осигурим честни избори и да отпушим съдебната система, всичко друго следва след това.

 

Към тези цели БОЕЦ добавяме и още няколко конкретни искания:

 

Независимо, международно разследване на ДДСгейт, ДжиПиГейт и убийството на журналистката Виктория Маринова.

Пълна и задълбочена проверка по същество на произхода на средствата на депутата Делян Пеевски.

Пълна и задълбочена данъчна ревизия на ЛУКОЙЛ за последните 20 години, със запори на всички активи на дружеството в България до приключване на ревизията. Пълна и задълбочена ревизия, като физическо лице на Валентин Златев – Генерален директор на ЛУКОЙЛ-България ЕООД, член на Надзорния съвет на „ЛУКОЙЛНефтохим Бур​гас” АД.

Ще упражним правото си на граждански натиск чрез ежедневни протести и данъчен бойкот. До дни БОЕЦ ще обявим система от мерки за ефективен данъчен протест, като до тогава призоваваме всички самоосигуряващи се лица, земеделски производители, едноличните търговци, граждани със свободни професии и собствениците на малки и средни предприятия да преустановят плащането на ДДС и всички дължими налози с изключение на здравните осигуровки. Ще начисляваме и декларираме нашите задължения, но няма да ги плащаме, докато мафията е начело на държавата и докато не бъдат изпълнени поставените искания и цели.

 

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги!

 

Продължаваме!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3499 |13.11.2018 Меркел призова да се създаде европейска армия . 4| 4064 |13.11.2018 Майките призовават: Напишете какво мислите за Валери Симеонов . 3| 4418 |10.11.2018 Радев призова за осмисляне на горчивите уроци от войната и отговори на Цветанов . 5| 4132 |10.11.2018 БОЕЦ: Най-трудната битка е с апатията, отчаянието и простотията, с които мафията зарази обществото ни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads