Реклама / Ads
63| 9317 |30.01.2010 НОВИНИ

Богатите от БСП правят партия с Първанов?

.
Бриго Аспарухов
Президентът Георги Първанов вероятно работи за реализирането на политически проект, който да бъде алтернатива на ГЕРБ и Бойко Борисов и да обедини милионерите от БСП, които сега се задушават в столетницата. Това потвърди в разговор с Люба Кулезич по “Станция Нова” бившия шеф на разузнаването и неуспял кмет на София Бриго Аспарухов. Той посочи, че битието му на разузнавач го е научило да чете
 

Освен заявката, която Първанов даде преди няколко месеца, гостувайки в “Шоуто на Слави”, разузнавачът смята, че президентът има възможност да осигури финансов ресурс за такъв проект, заявявал е категорично,
че няма да се върне в БСП, търси по-широко ляво пространство, в обществото няма силна алтернатива на ГЕРБ, а БСП не може да изпълни тази роля вече.

Бриго Аспарухов потвръди, че има симптоми, че Първанов вече прави партийно строителство в различни свери. “Хора, които той е издигал през последните години имат идеята да се обединят около нова личност и формация”, заяви Аспарухов. Според него било близко до логиката, а и анализите му показвали, че Румен Петков участва в новата завера с богат организационен опит.

Екс шефът на разузнаването потвърди, че имал информация, че в средата на януари Румен Петков заедно със заместниците си в МВР Камен Пенков и Раиф Мустафа са организирали тайна среща в хотела на Емилия Масларова на Старозагорските минерални бани с уволнени от новото правителство кадри на МВР. Това не е конспирация, всеки може да намери своя нов път, каза Аспарухов. Той одобрявал всяко движение на клона, на който е кацнала левицата в България, но по принцип бил противник да се правят тайни и скришни неща.

Бриго Аспарухов прогнозира, че новият политически субект, който се задава ще се извини за онова което се случи на народа след Втората световна война, също за избиването на николапетковистите.
Ще дойде лидер, който ще направи това, по-добре късно, отколкото никога, категоричен е разузнавачът. Анализите му показвали, че Бойко Борисов ще е следващият президент на страната.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4807 |28.01.2010 Сините правят списък на онези, които не вършат работа . 0| 4935 |26.01.2010 Изправят пред съда репортер, “клеветил” Куйович . 49| 12843 |22.01.2010 Бриго Аспарухов: Президентът ще прави партия със Слави Трифонов . 0| 4796 |20.01.2010 Поправят недоразумения в НПК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads