Реклама / Ads
47| 8750 |20.01.2019 ПОЛИТИКА

Бойко Борисов: Ако не ви светне червена лампичка, аз синя ще ви светна

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
Националната предизборна среща на партия ГЕРБ започна с призиви за максимална мобилизация на предстоящите избори. Премиерът и лидер на партията отправи критики и похвали в края на форума, като заяви че обича всички партийни членове, но ако не им светне червена лампичка, той ще им светне синя.
 

Във форума, който се проведе  в зала 3 на НДК, участват над 2000 души от политическия актив на партията, информира novini.bg.

 

ГЕРБ ще определи критериите за кандидатите за евродепутати, които могат да  бъдат номинирани до 20 февруари. Ще бъде обявена и инициативата за провеждане на Национален граждански диалог по основни секторни политики във всичките 29 области на страната.

 

Едни от задачите, които се поставят на местните структури на ГЕРБ по време на Националната предизборна среща, са преглед на активните членове на партията, обучение на хора, които да влязат в районните и секционни избирателни комисии и популяризиране на постиженията на ГЕРБ  по места.

 

Заместник-председателят на партията Цветан Цветанов заяви, че предстоящите евроизбори ще бъдат тест за управлението на ГЕРБ.  Другите двама заместници на лидера на ГЕРБ - Димитър Николов и Йорданка Фандъкова също определиха предстоящия евровот като изключително важен.

 

От 21 януари до 20 февруари ще бъдат проведени номинационните събрания за евровота, а на 12 февруари ГЕРБ стартира инициативата си "Европа в нашия дом" от Велико Търново, обяви Цветан Цветанов.

 

Той отчете, че ГЕРБ има 1727 общински съветника. От 1 до 30 юни е срокът, в който всяка структура на ГЕРБ, на база указанията, които ще получат, ще трябва да изготви проектолисти за общински съветници.

 

В края на форума премиерът Бойко Борисов също произнесе реч пред пълната зала.

Всеки ден се говори за корупция. Защо? Ако вие не си вземете мерки да си почистите къщичките по места, рано или късно това ще избие - дали суджук или друго, ще избие. Ние трябва да внимаваме много дали не сме се превърнали в нещо такова, за което ни обвиняват и ако не сме – да не го допуснем, заяви премиерът.

 

"Обичам ви! Но не е даденост всичко. БСП с тези провалени политици ни доближават. Ако не ви светне червена лампичка, аз синя ще ви светна", завърши словото си Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5568 |12.01.2019 Роми-сурвакари на бойкот, ще подминат министър Каракачанов . 5| 4368 |20.09.2018 Борисов: В БСП има раздвоение на личността . 14| 20082 |12.06.2018 Тръмп и Ким Чен Ун се обадили на Бойко. Какво си казаха? . 4| 6194 |10.06.2018 Нинова за Борисов: Отмъстител, строител и обединител-нищо такова не се случи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads