Реклама / Ads
33| 5344 |09.05.2013 НОВИНИ

Бойко Борисов: ДПС щели да ни изметат?! Така ли се метат толкова българи

.
ДПС щели да ни изметат. Абе, а стига мели, бе. Така ли се метат толкова много българи. С тези думи се обърна към хилядите събрали се в Летния театър хора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който закри кампанията на партията в Бургас. Преди да започне обръщението си бившият премиер козирува на хората вместо поздрав.
 

Бургас и София са градовете, в които най-ярко си личи разликата с останалите заради повторения мандат на ГЕРБ. Когато станах кмет на София, хората само си мечтаеха за метро, естакади, чистота, паркове, околовръстен път. Сега тези мечти са реалност и всички се възползват от това, каза Борисов. Той припомни, че хората от бургаския квартал Меден рудник цели 30 години чакали с часове на светофарите, за да идат на работа, а сега имат естакада.

Това стана във времето на най-тежката за света икономическа криза, ние строихме в най-голямата криза, посочи експремиерът. И допълни, че единствен от целия свят кандидатът на БСП за премиер Пламен Орешарски не признавал, че има криза.

Само магистралата Бургас-София да сме направили, трябва да гласувате за нас, докато сме в политиката, призова с патос в гласа Борисов.

Орешарски, който сега обещава в клипа си 250 хил. работни места, дойде в министерството на финансите, когато ГЕРБ пое управлението и заяви, че ми оставя държава с над 1 милиард пасив. Тези пари биха стигнали за заплати на 4000 хиляди души, но те ги бяха похарчили. Бяха дали 1 млрд. лева за Цанков камък, който българите ще изплащат 3000 години, посочи Борисов и обвини Орешарски в брадата лъжа.

Тази година всички ще пътуват за Варна през Бургас и тогава ще се сетят за Бойко Борисов, допълни той. И попита: Тази стогодишна партия защо не направи пътищата, докато беше на власт.

С кои очи излиза една група и казва: Те съсипаха държавата?! С кое я съсипа, бе? С това, че когато ГЕРБ дойде на власт завари спрени всички европейски фондове заради Братко и Батко, а ние докарахме в България стотици милиони. Над 10 милиарда са влезли в българския бизнес, посочи Борисов.

Костов и Станишев дори границата продадоха, как няма да се обичат и прегръщат, каза в речта си към бургазлии той.

Най-хубаво се върви по построени магистрали. Да е новичко! Господ да е с нас и да ни помага, каза в заключение експремиерът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5168 |09.05.2013 Алексей Петров и Бойко Борисов да се споразумеят . 89| 6023 |07.05.2013 Б. Борисов: Прекрасно, Станишев излага България! . 105| 6610 |07.05.2013 Б. Борисов: Разговоряхме как да се установи групата за подслушване . 16| 5334 |02.05.2013 Б. Борисов: Допуснахме много грешки, поправяме ги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads